7

touko

7.5.2021 klo 18:00 -

7.5.2021 klo 20:00

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalinen yritysvierailu Kittilän kaivokselle 7.5.

Insinööriliiton Pohjois-Suomen alue järjestää kevään aikana seitsemän virtuaalista yritysvierailua. Kutsumme Insinööriliiton jäseniä tutustumaan alueen mielenkiintoisimpiin yrityksiin, jotka työllistävät nyt ja tulevaisuudessa jäseniämme. Tilaisuudessa esitellään ensin yritystä vajaan tunnin verran. Sen jälkeen voit pysyä linjoilla Teams-jatkojen merkeissä. Verkostoidu insinööriliittolaisiin ympäri pohjoisen Suomen, illan kulku yritysesittelyn jälkeen on vapaa.

Liitto ja jäsenyhdistyksesi tarjoavat pientä purtavaa tai virvokkeita tilaisuuden aikana nautittavaksi. Ilmoittaudu mukaan niin saat ohjeet korvauksen hakemiseen sekä Teams-linkin virtuaaliseen yritysvierailuun.

Kuudennessa osassa esittelyssä on Agnico Eagle Finland Oy, kanadalaisen Agnico Eagle Mines Limitedin tytäryhtiö. Yritys operoi Kittilän kaivosta, joka on Euroopan suurin kultakaivos, ja harjoittaa aktiivista malminetsintää Suomessa ja Ruotsissa. Kittilän kaivos työllistää noin 500 omaa ja 600 urakoitsijayritysten työntekijää. Kaivos on edelläkävijä niin innovatiivisuudessa, tuotantomäärissä kuin kaivosturvallisuudessakin. Agnico Eaglen mielestä osaava ja sitoutunut henkilöstö on menestyksen avain, ja vastuullisuus kaikissa muodoissaan on toiminnan elinehto. Tervetuloa tutustumaan!