17

maalis

17.3.2021 klo 18:00 -

17.3.2021 klo 20:00

Virtuaalitapahtuma

Virtuaalivierailu Centrian TKI:hin 17.3.

Insinööriliiton Pohjois-Suomen alue järjestää kevään aikana kuusi virtuaalista yritysvierailua. Kutsumme Insinööriliiton jäseniä tutustumaan alueen mielenkiintoisimpiin organisaatioihin, jotka työllistävät nyt ja tulevaisuudessa jäseniämme. Tilaisuudessa esitellään ensin yritystä vajaan tunnin verran. Sen jälkeen voit pysyä linjoilla Teams-jatkojen merkeissä.

Verkostoidu insinööriliittolaisiin ympäri pohjoisen Suomen, illan kulku yritysesittelyn jälkeen on vapaa. Liitto, jäsenyhdistyksesi ja esittelevä yritys tarjoavat pientä purtavaa tai virvokkeita tilaisuuden aikana nautittavaksi. Ilmoittaudu mukaan niin saat ohjeet korvauksen hakemiseen sekä Teams-linkin virtuaaliseen yritysvierailuun.

Tilaisuussarjan toisena iltana paneudumme tutkimukseen, kehitykseen, innovaatioihin ja myös koulutukseen. Yksi Jokilaaksojen Insinöörien jäsenten suurimmista työnantajista on vuosia ollut Centria AMK:n Ylivieskan yksikön TKI-toiminta. Centrian TKI-toiminta on yksi suurimmista Suomen ammattikorkeakoulukentällä. Mitä Centria tutkii nyt? Maaliskuun lopussa alkaa haku YAMK-tutkintoihin. Illan aikana kuulet myös koonnin mitä ylemmän ammattikorkeakoulun tutkintoja on mukana yhteishaussa ja miksi opiskelu kannattaa.

Tilaisuus on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille. Voit kysyä mukaan järjestäytymättömän, meille jäsenkelpoisen työ- tai opiskelukaverisi. Myös hän voi osallistua, samalla lähetämme infoa jäsenyydestä tekniikan alan johtavassa ammattijärjestössä.