16

huhti

16.4.2024 klo 16:00 -

16.4.2024 klo 17:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 18.12.2023 klo 12:00, päättyy 13.4.2024 klo 15:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Vuorovaikutus – erilaisuus kunniaan

Työelämä asettaa meille tavoitteita ja teemme sitä itsekin jatkuvasti, tiedostaen tai tiedostamatta. Mitä sanoisit jos oppisit uusia tai aktivoisit vanhoja keinoja käyttöön selvitä erilaisista tilaisuuksista voittajana. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat pysähtyä hetkeksi pohtimaa omaa toimintaa verrattuna muiden toimintamalleihin ja tapoihin toimia.

Koulutuksessa pureudutaan:

  • Erilaisuus, este vai rikkaus työyhteisössä
  • Vahvuuksien hyödyntäminen
  • Kunnioittava kohtaaminen ja luottamus
  • Vuorovaikutus osana omaa tekemistä

Kouluttajana toimii niin insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.