26

loka

26.10.2023 klo 09:00 -

26.10.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 18.7.2023 klo 12:00, päättyy 26.10.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Vuorovaikutus- ja tunnetaidot yksityiselämässä

Elämässä menestyminen ei tarkoita kultaa, kunniaa ja mainetta. Menestyminen on jokaisen henkistä pääomaa ja hyvinvointia sekä tyytyväisyyttä itseensä. Jotta saavutamme elämässä menestymisen tunteen, meidän on hyvä kiinnittää huomioita omiin vuorovaikutus- ja tunnetaitoihimme. Nämä taidot ovat hyvän elämän keskeisiä rakennusaineita. Miten hyödynnät omia vuorovaikutus- ja tunnetaitojasi elämäsi eri osa-alueilla?

Tule kuuntelemaan, keskustelemaan, saamaan oivalluksia, osallistu webinaareihin! Webinaarisarjan kolmannessa osassa saat vinkkejä miten pitää huolta yksityiselämän ihmissuhteista ja opit millainen voimavara ne voivat olla.

Webinaarin alussa 6 minuutin tutustuminen toisiin osallistujiin ja aiheen pohdintaa pienryhmässä. 

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja, hyvinvointiyrittäjä Ykä Koskinen. Hän on toiminut kymmenen vuotta työyhteisöjen, asiantuntijoiden sekä yrittäjien henkisen hyvinvoinnin sparraajana ja valmentajana. Yrittäjänä hänen tavoitteensa on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä myönteisyyden lisääminen yhteisöissä ja työelämässä.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. 

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.