5

syys

5.9.2022 klo 17:00 -

5.9.2022 klo 20:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.6.2022 klo 12:00, päättyy 5.9.2022 klo 16:00

Webinaari: Neuvottelutaidoilla parempaan tulokseen

Neuvottelutaidoilla parempaan tulokseen

 

Kaipaatko keinoja neuvottelutilanteisiin? Tämä koulutus tarjoaa sinulle perustiedot neuvottelutilanteiden hallintaan. 

Tässä koulutuksessa opit tarvitsemasi avaintaidot ja keskeiset neuvottelutyylit erilaisiin neuvottelutilanteisiin. Koulutuksessa käydään läpi neuvotteluprosessin rakenne, ja opit tunnistamaan erilaiset neuvottelutyylit ja analysoimaan omien neuvotteluidesi onnistumiseen vaikuttavat keskeiset vaiheet. Lisäksi webinaari tarjoaa työkalut siihen, miten voit viedä oppimasi käytäntöön.  

Neuvottelutaidoilla parempaan tulokseen -valmennus toteutetaan kahdessa eri vaihtoehtoisessa muodossa. Jos koet oppivasi paremmin ryhmässä, valitse tämä Interaktiivinen webinaarikoulutus, koulutuksessa saat vertaistukea muilta ja valmentajan asiantuntemuksen käyttöösi.

Webinaarin sisältö: 

 

  • Mitä on neuvotteleminen ja missä tarvitsemme neuvottelutaitoja 
  • Oma neuvottelutyylini -analyysi 
  • Neuvottelumalli ja viitekehys 
  • Neuvottelun vaiheet: Valmistaudu, Keskustele, Ehdota, Vie päätökseen 
  • Vakuuttava ja vaikuttava esiintyminen neuvotteluissa   
  • Yhteenveto ja opittujen asioiden vieminen käytäntöön 

 

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Mercuri Internationalin kanssa. Valmentajana toimii Petri Häyrinen, joka tunnetaan innostavasta ja mukaansatempaavasta opetustyylistään. Hänellä on useiden vuosien kokemus myynnin johtotehtävistä sekä vaativista neuvottelutilanteista mm. teknologia-alalta kansainvälisistä yrityksistä.  

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille, koulutus on jäsenille maksuton. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.