20

loka

20.10.2022 klo 10:00 -

20.10.2022 klo 14:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 1.8.2022 klo 12:00, päättyy 13.10.2022 klo 08:30

Webinaari: Neuvottelutilanteiden taitajaksi

Muuttuvassa maailmassa ja vaihtoehtojen lisääntyessä tarvitset yhä kehittyneempiä neuvottelutekniikoita ja vuorovaikutustaitoja.

Tässä omien neuvottelutaitojen kehittämiseen painottuvassa valmennuksessa pureudutaan yhä vaativampiin tilanteisiin ja tekniikoihin, jotta pääset neuvotteluissasi haluttuun päätökseen. Valmennuksessa lisäät vuorovaikutustaitojasi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi hyödyntämällä erilaisia vaikuttamiskeinoja. Samalla saat työkaluja ja malleja toteuttaa erilaiset neuvottelut sekä palaverit tavoitteellisesti ja vakuuttavasti.

Tämä valmennus on tarkoitettu sekä jo kokeneemmille ammattilaisille, että jatkoksi ensimmäisen osan käyneille. 

Taitopainotteisen valmennuksen sisältö: 

 • Johdanto neuvottelutaitojen valmennukseen 
 • Vuorovaikutus ja luottamuksen luominen neuvottelutilanteessa
 • Keskustelun ohjaaminen: 
  • aktiivinen kuuntelu  
  • kysymysten käyttäminen 
 • Ideoiden ja ajatusten hyväksyttäminen 
 • Myönnytysten tekeminen, osahyväksynnät   
 • Vastustuksen käsittely ja päätökseen ohjaavat tekijät   
 • Yhteenveto ja opittujen asioiden vieminen käytäntöön 

Valmennus toteutetaan ryhmissä ja sisältää vuorovaikutustilanteiden harjoittelua. Kehität näin omia neuvottelutaitojasi ja saat käytännön oppia omaan työhösi. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä Neuvottelutaidot 1 –webinaarikoulutuksen tai digitaalisen oppimispolun suorittamista, mutta saat täyden hyödyn irti käymällä molemmat ja kertaamalla perusasiat.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Mercuri Internationalin kanssa. Valmentajana toimii Petri Häyrinen, joka tunnetaan innostavasta ja mukaansatempaavasta tyylistään. Hänellä on useiden vuosien kokemus myynnin johtotehtävistä sekä vaativista neuvottelutilanteista mm. teknologia-alalta kansainvälisistä yrityksistä.  

Valmennus ja materiaalit ovat suomeksi. Valmennukseen mahtuu 20 ilmoittautunutta. Valmennusta ei tallenneta.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.