18

maalis

18.3.2024 klo 17:00 -

18.3.2024 klo 18:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 11.1.2024 klo 09:00, päättyy 18.3.2024 klo 17:00

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

YAMK-info: Teknologiaosaamisen johtaminen

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulun suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Nostaako ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen palkkaasi? 

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on kevään toisessa yhteishaussa haussa YAMK-ohjelma: Teknologiaosaamisen johtaminen. Tule kuulemaan KAMK:n yliopettajan esittely hakuprosessista, koulutuksen sisällöstä ja opintojen toteutustavasta. Linjoilla on myös Insinööriliiton alueasiamies, joka kertoo tutkimustietoja YAMK:n vaikutuksesta työuraan ja palkkaukseen. Infoon osallistuvat ja palautetta antavat saavat sähköpostitse ärräkoodin, jolla saa paninin ja virvokkeen.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksessa vahvistat osaamistasi tekniikan alalla toimivan yrityksen tai muun organisaation johtamis- ja kehittämistehtävissä.  Koulutus antaa opiskelijan oman osaamisen kehittymisen lisäksi hänen työyhteisöilleen mahdollisuuden kehittää toimintaansa erilaisten koulutukseen kuuluvien oppimistehtävien ja erityisesti opinnäytteenä opiskelijan omaan työyhteisöön tehtävän kehittämistehtävän avulla. Lue lisää!

Tilaisuuden tiedot:

  • Teams-info 18.3. klo 17-18
  • Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä
  • Osallistujille ja palautetta antaville panini ja virvoke

Vetäjä: Alueasiamies Mikko Sormunen, mikko.sormunen@ilry.fi
Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry