12

maalis

12.3.2024 klo 17:00 -

12.3.2024 klo 18:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 10.1.2024 klo 09:00, päättyy 12.3.2024 klo 17:00

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

YAMK-info: Uudistuvan teollisuuden asiantuntija

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulun suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Nostaako ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen palkkaasi? 

Lapin ammattikorkeakoulussa on kevään toisessa yhteishaussa haussa YAMK-ohjelma: Uudistuvan teollisuuden asiantuntijat. Tule kuulemaan Lapin amk:n yliopettajan esittely hakuprosessista, koulutuksen sisällöstä ja opintojen toteutustavasta. Linjoilla on myös Insinööriliiton alueasiamies, joka kertoo tutkimustietoja YAMK:n vaikutuksesta työuraan ja palkkaukseen. Infoon osallistuvat ja palautetta antavat saavat sähköpostitse ärräkoodin, jolla saa paninin ja virvokkeen.

Uudistuvan teollisuuden kilpailukyky pohjautuu vahvasti uusiin teknologisiin ratkaisuihin, jotka vahvistavat yritysten kilpailukykyä. Myös tekniikan alan yleinen kehitys kohti digitaalisia ja automaattisia ratkaisuita luo uusia osaamistarpeita, joihin koulutus pyrkii vastaamaan. Koulutus on monimuotoinen, jossa opiskelet virtuaalisesti sekä myös kontaktiopetuksessa tapahtuvien käytännön tehtävien parissa. Lue lisää!

Tilaisuuden tiedot:

  • Teams-info 12.3. klo 17-18
  • Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä
  • Osallistujille ja palautetta antaville panini ja virvoke

Vetäjä: Alueasiamies Mikko Sormunen, mikko.sormunen@ilry.fi
Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry