31

touko

31.5.2023 klo 09:00 -

31.5.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 20.12.2022 klo 12:00, päättyy 31.5.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Yli- ja alisuoriutuminen  – optimaaliseen suoriutumiseen asiantuntijatyössä 

Työelämässä esiintyy ylisuorittamisen rinnalla myös alisuoriutumista. Onko ylisuorittaminen järkevää ja mihin se voi pahimmillaan johtaa? Ovatko kaikki alisuoriutujat vain laiskoja? Webinaarissa saat vinkkejä balanssin saavuttamiseen. 

Tässä webinaarissa käymme läpi: 

  • Mitä tarkoittaa yli- ja alisuoriutuminen  
  • Miksi balanssi on tärkein? Uupumus sekä yli- että alisuoriutujan uhkana  
  • Omien rajojen löytäminen työelämässä  
  • Ammatillinen itsetunto 

Kouluttajana toimii Esihenkilötyön- ja johdon valmentaja ja KTM Mia Salin. Mia on opinnoissaan suuntautunut johtamiseen ja organisaatioihin. Koulutuksensa ja johdon työkokemuksen ansiosta Mia on pidetty johdon, asiantuntijoiden ja esihenkilötyön valmentaja. Mia tarkastelee yli- ja alisuoriutumista erityisesti hyvinvoinnin näkökulmasta. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.