Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Voit ottaa yhteyttä Insinööriliiton asiakaspalveluun kaikissa työsuhde- ja jäsenyysasioissa sekä tarvitsiessasi ura- ja palkkaneuvontaa. Asiakaspalvelun kautta tavoitat liiton kaikki asiantuntijat.

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluun sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella kaikissa jäsenyyteen tai jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa.

Kaikki jäsenyysmuutokset voidaan lähtökohtaisesti tehdä sähköpostitse. Halutessasi tehdä muutoksia jäsenyyteesi, lähetä asiaa koskeva viesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ilry.fi. Viestissä tulee olla asian lisäksi jäsennumero tai syntymäaika.

Ajankohtainen käsittelytilanne

Jäsenyyttä koskevat viestit: 2-8 arkipäivää.

Jäsenmaksualennushakemukset: 2-8 arkipäivää

Muut asiat ja palvelut: Kysymykseesi vastataan tai asia välitetään asiakaspalvelusta eteenpäin asiantuntijalle 1–2 arkipäivän kuluessa viestin vastaanottamisesta. Asiakaspalvelun ollessa kiinni vastausaika on pidempi.

Jäsenmaksut 2020

Jäsenmaksulaskut ja -tiedotteet vuodelle 2020 on toimitettu jäsenistölle joulukuun aikana. Jos et ole saanut laskua 7.1.2020 mennessä, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme tarvittaessa lähettää laskun sinulle uudelleen joko postitse tai sähköpostitse.

Voit tilata jäsenmaksulaskun verkkopankkisi kautta e-laskuna. Tilaustunnisteena käytetään viitenumeroa, jonka voit tarkistaa viimeksi saamastasi jäsenmaksulaskusta. E-lasku toimitetaan verkkopankkiin kuukausittain seuraavasta mahdollisesta jäsenmaksuerästä alkaen. Ennen ensimmäistä e-laskua erääntyvät jäsenmaksut tulisi maksaa jäsenmaksulaskulla.

Mikäli haluat asettaa jäsenmaksun työnantajasi perittäväksi, sinun pitää täyttää työnantajasi kanssa alla oleva työnantajaperintävaltakirja. Toimita kopio täytetystä valtakirjasta Insinööriliittoon.

Työnantajaperintäsopimus

Jäsenmaksutaulukko jäsenjärjestökoodeilla 2020 (pdf)

Jäsenmaksutaulukko jäsenjärjestökoodeilla 2020 (Raideliikenteen Insinöörit ja Ylemmät toimihenkilöt VRI) 2020 (pdf)

Jäsenmaksualennukset

Hae jäsenmaksualennusta toimittamalla hakemuslomake täytettynä liitteineen asiakaspalveluun. Vaadittavat liitteet on lueteltu hakemuslomakkeessa alennusperusteittain.

Toimittaessasi jäsenmaksualennushakemuksen voit jättää normaalisuuruisen jäsenmaksulaskun toistaiseksi maksamatta. Toimitamme korjatun jäsenmaksulaskun tai uudet maksuohjeet alennuspäätöksen yhteydessä.

Lisätietoja jäsenmaksualennuksista

Jäsenmaksualennushakemuslomake 2020 (pdf)

Lisätiedot

Usein kysytyt kysymykset jäsenyydestä

Usein kysytyt kysymykset opiskelijajäsenyydestä

Työelämähelppari