Hoida jäsenmaksusi e-laskuna

E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksu. Jos et ole siihen vielä siirtynyt, se kannattaa tehdä nyt.

E-lasku ei huku postipinoihin ja maksut tulee hoidettua automaattisesti. Laskun tiedot löytyvät helposti omasta verkkopankista jälkikäteen. E-lasku on turvallinen, pankkien kehittämä laskujen vastaanotto- ja maksutapa.

Kun siirryt e-laskuun 19.11.2021 mennessä, vuoden 2022 jäsenmaksusilaskusi tulee jo e-laskuina. Ja jos onni potkaisee, voit päästä uuden iPadin omistajaksi: kaikkien 19.11.2021 mennessä e-laskuun siirtyneiden kesken arvomme yhden iPadin. Jos sinulla on jo e-laskutus meille voimassa, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

E-laskuun siirtyminen on helppoa

E-laskuun siirtyminen käy varsin vaivattomasti. Tee verkkopankissasi e-laskusopimus Insinööriliitolle. Sopimuksen tekemiseen tarvitset viitenumerosi, jonka löydät viimeisimmästä jäsenmaksulaskustasi.

Laskutus alkaa seuraavasta mahdollisesta kuukausierästä. Ensimmäistä e-laskua edeltävät jäsenmaksuerät tulee suorittaa paperilaskun tiedoilla.

E-laskut lähetetään aina kuukauden alkupäivinä verkkopankkiisi kuukausierän suuruisena ja eräpäivällä. Mikäli haluat suorittaa kerralla koko vuoden jäsenmaksun, muuta maksun suuruudeksi vuosimaksusi summa.

Eläkeläisjäsenmaksut sekä opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja ja toimitetaan vuosimaksun summalla automaattisesti.

E-laskulla vaivattomuutta

Voit valita itsellesi sopivan veloitustavan oman pankkisi tarjoamista vaihtoehdoista. Voit hyväksyä jokaisen saapuvan laskun erikseen, asettaa ne maksuun tililtäsi automaattisesti eräpäivänä tai laittaa automaattiselle maksatukselle haluamasi eurorajan, jonka yli menevät laskut käyt hyväksymässä.