Liity opiskelijajäseneksi

Opiskeletko tekniikan alan asiantuntijaksi? Onnittelut hienosta opiskeluvalinnasta. Olet juuri oikeassa paikassa, tällä sivulla pääset liittymään Insinööriliiton opiskelijajäseneksi. Yli 19 000 tekniikan alan opiskelijaa odottavat sinua joukkoonsa.

Opiskelijajäsenyys

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, joka kokoaa yhteen tekniikan opiskelijat, työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan asiantuntijat. Voit liittyä tähän yhteisöön heti opiskelun aloitettuasi.

Opiskelijajäseneksi voi liittyä insinööriksi, rakennusarkkitehdiksi ja -mestariksi sekä laboratorioanalyytikoksi opiskelevat. Katso verkkosivulta Kuka voi liittyä Insinööriliittoon.

Liittymislomake

Täyttämällä tietosi liityt sekä Insinööriopiskelijaliiton että oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Saat liiton täydet edut ja palvelut käyttöösi 30 €:n kertamaksulla opiskelujen ajaksi. Jos opintosi kestävät yli 5 vuotta, maksat 30 € vuodessa valmistumiseen asti.

Liity opiskelijajäseneksi

 

Pankkiedut opiskelijalle

Opiskelijajäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin edut opintolainaan, luottokorttiin, säännölliseen rahastosäästämiseen ja osakesäästötiliin. Opiskelijajäsenenä saat esimerkiksi opintolainan Danske Bankista ilman toimituskuluja ja 0 % marginaalilla!

Opiskelijajäsen saa täydet edut

Insinööriliitto tarjoaa runsaasti etuja jäsenilleen. Etujen yhteenlaskettu summa voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Kun saat jäsennumerosi, lataa ILRY Mobiili -sovellus, joka toimii myös sähköisenä jäsenkorttinasi ja vakuutusasiakirjana. Jäsenenä sinulla on aina muun muassa matkavakuutus voimassa.

Opiskelijakulttuuri ja -tapahtumat yhdistävät

Opiskelijan arkeen kuuluu isona osana opiskelijakulttuuri ja erilaiset opiskelijatapahtumat. Näissä tapahtumissa opiskelijan tärkein asu on tietysti omat opiskelijahaalarit ja niihin kerättävät merkit. Insinööriliitolla on oma kulttuurinsa ja perinteet. Kulttuurin näkyvämpänä osana toimii insinöörilakki, jonka käytöllä on omat perinteet ja säännöt.

Liity työttömyyskassan jäseneksi

Voit liittyä työttömyyskassan jäseneksi, kun olet töissä opintojen aikana. Kassan jäsenyys kannattaa hoitaa kuntoon heti ensimmäisen palkallisen työsuhteen alkaessa. Jos jäät työttömäksi valmistuttuasi tai joudut lomautetuksi uudessa työpaikassasi, voit olla oikeutettu ansiopäivärahaan, jos täytät työssäoloehdon tarkastelujakson sisällä.

Kun valmistut, saat alennusta liittomaksusta

Liittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana, sillä oltuasi opiskelijajäsenenä saat valmistuttuasi jäsenmaksualennusta ensimmäiset 18 kuukautta – kannattava diili!