Liity opiskelijajäseneksi

Opiskeletko insinööriksi? Onnittelut hienosta opiskeluvalinnasta! Olet juuri oikeassa paikassa, sillä täällä pääset liittymään Insinööriliiton opiskelijajäseneksi. 18 000 insinööriopiskelijaa odottavat sinua joukkoonsa.

 

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, joka kokoaa yhteen tekniikan opiskelijat, työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan asiantuntijat – voit liittyä tähän yhteisöön heti opiskelun aloitettuasi.

 

Opiskelijajäseneksi voi liittyä insinööriksi, rakennusarkkitehdiksi ja -mestariksi sekä laboratorioanalyytikoksi opiskelevat. Katso tarkempi määrittely sivulta Kuka voi liittyä Insinööriliittoon. Yhteisösi eli Insinööriliitto kulkee mukanasi valmistuttuasi myös työelämässä ja saat aina asiantuntevaa apua ja tukea, oli tilanteesi millainen tahansa.

 

Saat liiton edut ja palvelut käyttöösi opiskelijahintaan 30 €/5 vuotta ja pääset osaksi yhteisöä, joka on tukenasi kaikissa elämän vaiheissasi.

Liity opiskelijajäseneksi

 

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijana liityt Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton ja sen paikallisyhdistyksen kautta. Insinööriopiskelijaliitto valvoo erityisesti tekniikan opiskelijoiden etuja ja pitää yllä kunniakkaita insinööriopiskelijaperinteitä luoden tietysti myös uusia!

Kun valmistut

Kun valmistut, pääset siirtymään isojen inssien joukkoon insinöörijäseneksi tekemällä valmistumisilmoituksen. Liittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana, sillä oltuasi opiskelijajäsenenä saat valmistuttuasi jäsenmaksualennusta ensimmäiset 18 kuukautta – kannattava diili!

Mutta puhutaan siitä lisää myöhemmin, nyt on aika hoitaa opiskelijajäsenyytesi kuntoon! Kätevimmin liityt jäseneksi sähköisellä lomakkeella.

Jäsenedut

Opiskelijajäsenenä sinulla on käytössäsi kaikki Insinööriliiton monipuoliset edut ja palvelut.

Oletko töissä?

Muista liittyä työttömyyskassaan jo opintojen aikana! Voit liittyä KOKO-työttömyyskassaan Insinööriliiton kautta. Lue lisää.