Työnhaku

Liitto tarjoaa työkaluja, apua ja tukea työnhakuun eri elämäntilanteissa. Näille sivuille on koottu tietoja ja vinkkejä hyödynnettäväksi työnhakusi eri vaiheissa.

Työpaikkatori

Insinööriliiton Työpaikkatori yhdistää tekniikan alan työntekijät ja työnantajat tarjoten työpaikkoja kaikkiin työelämän vaiheisiin. Voit etsiä avoimia paikkoja ja tilata hakuvahdin, joka tuo valitsemiesi kriteerien mukaiset paikat sähköpostiisi. Palvelun tuottaa Duunitori yhteistyössä Insinööriliiton kanssa.

CV

Hyvä CV, antaa hyvän ensivaikutelman ammatillisesta osaamisesta ja vahvuuksista sekä koukuttaa lukijan lukemaan lisää työnhakijan pätevyyksistä.

Työhakemus

Tutustu Insinööriliiton ura-asiantuntijoiden vinkkeihin, joiden avulla rakennat markkinoivan ja myyvän työhakemuksen!

Työhaastattelu

Työhaastetteluun valmistautuminen maksaa itsensä takaisin. Tutustu vinkkeihin ja kysymysmalleihin, joiden avulla varmistat oman menestymisesi haastattelussa.

Uravalmentaja työnhakusi tukena

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat apua työnhakuusi ja urasuunnitelmiisi sekä oppia sosiaalisen median hyödyntämiseen työnhaussa. Valmennuksen avulla löydät omat vahvuutesi ja pystyt laatimaan toimivan hakemuksen, CV:n sekä LinkedIn-profiilin, joihin saat myös ammattilaisen näkemyksen ja kommentit. Uravalmennusta on mahdollista saada videovastaanotolla tai sähköpostin välityksellä. Kirjaudu jäsensivuille ja klikkaa itsesi uravalmennusportaaliin tutustumaan palveluihin ja varaamaan aika valmennukseen.

Alueelliset työllistymisprojektit työnhakusi tueksi

Insinööriliitto ja sen muutamat jäsenjärjestöistä ovat olleet mukana perustamassa työllistymistä tukevia projekteja, joissa monialaisissa ryhmissä etsitään ratkaisuja työttömyyteen. Tarjolla on monipuolisesti laadukkaita koulutuksia ja tapahtumia sekä pienryhmätoimintaa.

Uusimaa: Rekryboosteri
Oulu: Optimum

Lähdössä ulkomaille töihin?

Yritysten kansainvälistyessä yhä useammalle avautuu mahdollisuus mennä töihin ulkomaille. Insinööriliitto tarjoaa sekä vinkkejä työn löytämiseen ulkomailla että tietoa mitä pitää ottaa huomioon ennen lähtöä ulkomaille.