Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima urakoulutuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja hakuprosessin eri vaiheissa. Lisäksi liitto tarjoaa koulutuksia urahallintaan ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Koulutuksia järjestetään verkossa sekä eri puolilla Suomea.

Koulutuskalenteri

Katso liiton koulutuskalenterin anti ja löydä uusia polkuja kehittää omaa osaamistasi. Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Varmista paikkasi sinua kiinnostavissa valmennuksissa ja tule mukaan.

Webinaarit

Kouluttaudu itsenäisesti verkossa katsomalla webinaaritallenteita. Webinaaritallennearkistossa on jopa kymmeniä webinaareja katsottavissasi verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sparrausta työnhakuun

Koulutusten teemoja ovat muun muassa hyvä hakemus, hyvä CV, työhaastattelu, työnhaun psykologiset ansat, miten löydän piilotyöpaikat, projektimainen työnhaku, oman osaamisen tunnistaminen ja urasuunnittelu. Valtaosa valmennuksista löytyy myös tallenteena webinaarikirjastosta.

Kehitä osaamistasi

Liitto järjestää koulutuksia myös oman osaamisen kehittämisestä. Teemoina ovat ammatillisten valmiuksien parantaminen, neuvottelu-, tiimi- ja esimiestaidot, someosaaminen sekä työssä jaksaminen ja ajanhallinta.

Täydennä osaamistasi ammattikorkeakoulujen kursseilla

Insinööriliitto toteuttaa keväällä 2021 pilotin, jossa osa eri ammattikorkeakoulujen tarjonnasta on poimittu jäsentemme koulutuksiksi CampusOnline-palvelussa.

Teemoina muun muassa itsensä johtaminen, C-ohjelmointi ja henkilöstöjohtaminen. Ilmoittaudu kursseille, jotka on merkitty Insinööriliiton logolla. Kun olet suorittanut opintojakson kevään 2021 aikana, voit hakea puolet sen kurssihinnasta takaisin Insinööriliitolta.

Lisää tietoja: Koulutuspäällikkö Jouni Röksä (jouni.roksa@ilry.fi)