Koulutukset

Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia. Peräti satojen eurojen arvoiset lähikoulutukset, webinaarit ja verkkovalmennukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.

Eduhousen koulutukset

Insinööriliitto on aloittanut yhteistyön koulutusorganisaatio Eduhousen kanssa. Eduhouse tarjoaa korkeatasoisia, ammatillista osaamista tukevia etäkoulutuksia,
jotka ovat jäsenille ilmaisia.

Siirry koulutus- ja tapahtumakalenteriin

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Varmista paikkasi tulevissa koulutuksissa ja varaa paikkasi heti. Ilmoittautuminen on jo käynnissä.

Tutustu webinaaritallenteisiin

Aikaisemmat ammatilliset koulutukset ovat kuunneltavissa jäsensivuilta tallennearkistosta. Webinaaritallennearkistossa on jo yli 100 valmennusta.

Sparrausta työnhakuun

Koulutusten teemoja ovat muun muassa hyvä hakemus, hyvä CV, työhaastattelu, oikea asenne työnhaussa ja miten löydän piilotyöpaikat.

Täydennä osaamistasi ammattikorkeakoulujen kursseilla

Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua ammattikorkeakoulujen kursseille. Oppilaitokset ja kurssit löytyvät CampusOnline-palvelusta.Voit tutustua tulevaan kurssitarjontaan ja ilmoittautua syksyn toteutuksille, jotka on merkitty Insinööriliiton logolla. Kun olet suorittanut opintojakson, voit hakea puolet kurssihinnasta Insinööriliitolta.