Koulutukset

Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen satojen eurojen arvoisia ammatillisia koulutuksia ja webinaareja, jotka ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

 

Insinööriliiton omien asiantuntijoiden, lakimiesten ja ekonomistien lisäksi puhujina ovat aina oman alansa parhaat ammattilaiset.

Insinööriliiton koulutuskalenteri

Insinööriliiton tapahtuma- ja koulutuskalenteriin on koottu koko Insinööriliittoyhteisön tapahtumat ja koulutukset. Voit tutustua koko tarjontaan kalenterinäkymässä ja tutustua yksittäisiin koulutuksiin painamalla koulutuksen nimeä. Rajaa hakua tarvittaessa ja käytä avainsanoja.

Eduhousen koulutukset

Ainutlaatuisen yhteistyön ansiosta Insinööriliiton jäsenillä on mahdollisuus osallistua koulutusorganisaatio Eduhousen Digitaidot-osion satojen eurojen koulutuksiin. Tarjolla on tiivistä tietoa niin Excelin kuin Power BI:n käyttäjille ja aivan uutta tietoutta tekoälyn käyttämisestä työssä.

Tutustu webinaaritallenteisiin

Insinööriliiton webinaaritallenteiden aiheina ovat muun muassa työnhaku, uranhallinta, sosiaalinen media, työhyvinvointi, esihenkilötaidot sekä projektinhallinta.

Osallistu ammattikorkeakoulujen kursseilla

Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua ammattikorkeakoulujen kursseille. Oppilaitokset ja kurssit löytyvät CampusOnline-palvelusta.Voit tutustua tulevaan kurssitarjontaan ja ilmoittautua syksyn toteutuksille, jotka on merkitty Insinööriliiton logolla. Kun olet suorittanut opintojakson, voit hakea puolet kurssihinnasta Insinööriliitolta.