Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima urakoulutuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja hakuprosessin eri vaiheissa. Lisäksi liitto tarjoaa koulutuksia urahallintaan ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Siirry koulutuskalenteriin

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Varmista paikkasi syksyn koulutuksissa ja varaa paikkasi heti. Ilmoittautuminen on jo käynnissä.

Tutustu webinaaritallenteisiin

Aikaisemmat ammatilliset koulutukset ovat kuunneltavissa jäsensivuilta tallennearkistosta. Webinaaritallennearkistossa on yli 70 valmennusta.

Sparrausta työnhakuun

Koulutusten teemoja ovat muun muassa hyvä hakemus, hyvä CV, työhaastattelu, oikea asenne työnhaussa ja miten löydän piilotyöpaikat.

Kehitä osaamistasi

Liitto järjestää koulutuksia myös oman osaamisen kehittämisestä. Teemoina ovat ammatillisten valmiuksien parantaminen, neuvottelu-, tiimi- ja esimiestaidot.

Täydennä osaamistasi ammattikorkeakoulujen kursseilla

Insinööriliitto oli mukana keväällä 2021 pilotissa, jossa osa eri ammattikorkeakoulujen tarjonnasta oli tarjolla myös Insinööriliiton jäsenille CampusOnline-palvelussa.

Koulutukset jatkuvat syksyllä. Voit tutustua kurssitarjontaan 9.8. ja ilmoittautua 16.8. alkaen. Teemoina ovat muun muassa Lean johtaminen, esimiestyö, palvelumuotoilu sekä videot ja digitarinat. Ilmoittaudu kursseille, jotka on merkitty Insinööriliiton logolla. Kun olet suorittanut opintojakson syksyn 2021 aikana, voit hakea puolet kurssihinnasta Insinööriliitolta.

Lisää tietoja: koulutuspäällikkö Jouni Röksä (jouni.roksa@ilry.fi)

Kehitä osaamistasi

Liitto järjestää koulutuksia myös oman osaamisen kehittämisestä. Teemoina ovat ammatillisten valmiuksien parantaminen, neuvottelu-, tiimi- ja esimiestaidot.