Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima urakoulutuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja hakuprosessin eri vaiheissa. Lisäksi liitto tarjoaa koulutuksia urahallintaan ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Koulutuksia järjestetään verkossa sekä eri puolilla Suomea.

Koulutusten esittely

Koulutusten teemoja ovat muun muassa hyvä hakemus, hyvä CV, työhaastattelu, työnhaun psykologiset ansat, miten löydän piilotyöpaikat, projektimainen työnhaku, oman osaamisen tunnistaminen ja urasuunnittelu. Valtaosa valmennuksista löytyy myös tallenteena webinaarikirjastosta.

Liitto järjestää koulutuksia myös oman osaamisen kehittämisestä. Teemoina ovat ammatillisten valmiuksien parantaminen, neuvottelu-, tiimi- ja esimiestaidot, someosaaminen sekä työssä jaksaminen ja ajanhallinta. Verkkokoulutukset mahdollistavat opiskelun omaan tahtiin kotoa käsin. Koulutuskokonaisuutta täydentää erilaisista työelämään liittyvistä aiheista järjestetyt webinaarit.

Koulutuskalenteri

Katso liiton koulutuskalenterin anti ja löydä uusia polkuja kehittää omaa osaamistasi. Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Varmista paikkasi sinua kiinnostavissa valmennuksissa ja tule mukaan.

Webinaarit

Kouluttaudu itsenäisesti verkossa katsomalla webinaaritallenteita. Webinaaritallennearkistossa on jopa kymmeniä webinaareja katsottavissasi verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.