Valmistuminen

Ovatko opintosi loppusuoralla tai juuri päättyneet? Onneksi olkoon uusi insinööri! Jos kuulut jo Insinööriopiskelijaliittoon, muista tehdä valmistumisilmoitus jäsensivujen eAsioinnissa. Tee ilmoitus aikaisintaan kuukautta ennen tai heti valmistuttuasi. Siirryt alueelliseen tai valtakunnalliseen jäsenjärjestöön ja varmistat kaikki Insinööriliiton tarjoamat rahanarvoiset edut ja turvaa tuovat palvelut itsellesi. Koko paketti heti käyttöön. Insinööriopiskelijana saat liittomaksusta 14 euroa/kk alennusta ensimmäiset 1,5 vuotta. Insinööriopiskelija liittoon voi liittyä missä tahansa opiskelun vaiheessa 30 euron kertamaksulla.

Tee valmistumisilmoitus 

Opiskelija, liity viimeistään nyt

Sinulla on edelleen käytössäsi laaja valikoima erilaisia palveluita, kuten lakipalvelut ja ura- ja palkkaneuvonta. Tarjolla on myös monipuolisesti etuja työarkeen ja vapaalle.

Liity opiskelijajäseneksi 

Miksi liiton jäsenyys kannattaa opintojen jälkeen?

Sinulla on edelleen käytössäsi laaja valikoima erilaisia palveluita, kuten lakipalvelut ja ura- ja palkkaneuvonta. Tarjolla on myös monipuolisesti etuja työarkeen ja vapaalle, unohtamatta tietenkään liiton monipuolisia tapahtumia ja koulutuksia.

Tee valmistumisilmoitus

Kun olet ollut jäsen opintojen aikana, saat valmistumisesta lähtien kuukausittaisesta jäsenmaksusta 14 € alennuksen 18kk ajan. Muokkaa tietojasi ja tee valmistumisilmoitus eAsionnin kautta. Aktivoi jäsentunnukset vahvalla tunnistautumisella kohdasta Luo tunnukset.

Työttömyyskassa

Työelämään siirtyessäsi muistathan liittyä myös työttömyyskassaan, mikäli et ole vielä sitä tehnyt. Kassaan kannattaa liittyä heti ensimmäisen palkallisen työsuhteen alkaessa.

Valmistunut – hyödynnä etusi Danske Bankissa!

Pankkipalveluissa on vastavalmistuneille oma etukokonaisuus. Saat muun muassa laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta ja lainaa ilman avausmaksua.

Jäsenenä saat etuja arkeen ja vapaalle

Liiton jäsenyyteen kuuluu laaja kattaus erilaisia etuja ja palveluita niin arkeen kuin vapaa-ajalle. Hyödynnä jäsenetusi ja tee valmistumisesta entistäkin mukavampaa.

Neuvottelutoiminta

Kuulumalla Insinööriliittoon teet myös oman osuutesi neuvotteluissa alan työehtoja sopiessa. Liitto tekee kaiken lopun. Sopimistyötä on tehty jo paljon ja pääset näkemään neuvottelutyön tuloksia, mutta paljon on vielä sovittavaa!

Insinöörisormus

Ole ylpeästi insinööri! Valmistumisen jälkeen sinulla on oikeus käyttää insinöörisormusta. Jäsenenä saat sormuksen edullisemmin. Tilaa sormus valmistujaislahjaksi.