Valmistuminen

Ovatko opintosi loppusuoralla tai juuri päättyneet? Onneksi olkoon valmistumisesta!
Mitä valmistuminen tarkoittaakaan Insinööriliiton jäsenyytesi kannalta, alkuun sinun täytyy tehdä valmistumisilmoitus. Tämän jälkeen jäsenyytesi Insinööriopiskelijaliitossa vaihtuu alueellisen tai valtakunnallisen jäsenjärjestösi jäsenyydeksi.

Miksi liiton jäsenyyttä kannattaa jatkaa opintojen jälkeen?

Sinulla on edelleen käytössäsi laaja valikoima erilaisia palveluita, kuten lakipalvelut ja ura- ja palkkaneuvonta. Tarjolla on myös monipuolisesti etuja työarkeen ja vapaalle, unohtamatta tietenkään liiton monipuolisia tapahtumia ja koulutuksia.

Valmistunut – hyödynnä etusi Danske Bankissa!

Pankkipalveluissa on vastavalmistuneille oma etukokonaisuus. Saat muun muassa laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta ja lainaa ilman avausmaksua.

Jäsenenä saat etuja arkeen ja vapaalle

Liiton jäsenyyteen kuuluu laaja kattaus erilaisia etuja ja palveluita niin arkeen kuin vapaa-ajalle. Hyödynnä jäsenetusi ja tee valmistumisesta entistäkin mukavampaa.

Neuvottelutoiminta

Kuulumalla Insinööriliittoon teet myös oman osuutesi neuvotteluissa alan työehtoja sopiessa. Liitto tekee kaiken lopun. Sopimistyötä on tehty jo paljon ja pääset näkemään neuvottelutyön tuloksia, mutta paljon on vielä sovittavaa!

Työttömyyskassa

Työelämään siirtyessäsi muistathan liittyä myös työttömyyskassaan, mikäli et ole vielä sitä tehnyt. Kassaan kannattaa liittyä heti ensimmäisen palkallisen työsuhteen alkaessa.

Insinöörisormus

Ole ylpeästi insinööri! Valmistumisen jälkeen sinulla on oikeus käyttää insinöörisormusta. Jäsenenä saat sormuksen edullisemmin. Tilaa sormus valmistujaislahjaksi.