Valmistuminen

Ovatko opintosi loppusuoralla tai juuri päättyneet? Jos kuulut jo Insinööriopiskelijaliittoon, tee valmistumisilmoitus eAsioinnissa. Siirryt alueelliseen tai valtakunnalliseen jäsenjärjestöön ja varmistat, että saat liiton tarjoamat rahanarvoiset edut ja turvaa tuovat palvelut ilman katkoja.

Insinööriopiskelijana saat jäsenmaksusta 14 euroa/kk alennusta ensimmäiset 1,5 vuotta. Tuntuva alennus, joka kannattaa käyttää hyväksi. Siirry alla olevasta painikkeesta eAsiointiin ja aktivoi jäsentunnukset vahvalla tunnistautumisella kohdasta Luo tunnukset.

Tee valmistumisilmoitus 

Jos et ole vielä jäsen, liity nyt

Opiskeletko insinööriksi, rakennusarkkitehdiksi tai -mestariksi? Olet valinnut hienon alan! Insinööriopiskelijaliittoon voi liittyä missä tahansa opiskelun vaiheessa vain 30 euron kertamaksulla. 17 000 insinööriopiskelijaa odottavat sinua joukkoonsa!

Liity opiskelijajäseneksi 

Vanha konkari – pysy porukoissa

Insinööri ja muu tekniikan alan ammattilainen. Jos et vielä kuulu liittoon, kannattaa jäsenyyttä miettiä juuri nyt. Liitto tukee ja auttaa eteenpäin kaikissa työelämän muuttuvissa tilanteissa. Jäsenyys on myös vakuutus työelämän karikoiden varalle. Hyötyäksesi jäsenyydestä ei kuitenkaan tarvitse olla ongelmia, sillä liittoon kuulumisesta on paljon etua myös hyvinä aikoina. Tutustu muun muaassa jäsenetuihin, tapahtumiin ja koulutuksiin.Liity jäseneksi

Valmistunut – hyödynnä etusi Danske Bankissa!

Valmistunut – hyödynnä etusi Danske Bankissa! Insinööriliiton jäsenenä saat vastavalmistuneelle kuuluvat, jopa yli 700 euron vuosittaiset lisäedut. Pääset heti Danske Etuohjelman ylimmälle etutasolle ja saat edut ja alennukset ilman kuukausimaksua vähintään viideksi vuodeksi.

Jäsenenä saat etuja arkeen ja vapaalle

Liiton jäsenyyteen kuuluu laaja kattaus erilaisia etuja ja palveluita niin arkeen kuin vapaa-ajalle. Hyödynnä jäsenetusi ja tee valmistumisesta entistäkin mukavampaa.

Neuvottelutoiminta

Kuulumalla Insinööriliittoon teet myös oman osuutesi neuvotteluissa alan työehtoja sopiessa. Liitto tekee kaiken lopun. Sopimistyötä on tehty jo paljon ja pääset näkemään neuvottelutyön tuloksia, mutta paljon on vielä sovittavaa!

Työttömyyskassaan

Voit liittyä työttömyyskassan jäseneksi, kun olet töissä opintojen aikana. Jäsenyys kannattaa hoitaa kuntoon heti ensimmäisen työsuhteen alkaessa. Jos valmistuttuasi jäät työttömäksi tai joudut lomautetuksi voit olla oikeutettu ansiopäivärahaan.

Insinöörisormus

Ole ylpeästi insinööri! Valmistumisen jälkeen sinulla on oikeus käyttää insinöörisormusta. Insinöörisormuksella on pitkä historia ja kymmeniä tuhansia kantajia. Vuodesta 1962 lähtien sormuksessa on ollut taidegraafikko Olof Erikssonin Insinööriliitolle suunnittelema tunnus, suhdeviivaimen poikkileikkaus. Jäsenenä saat sormuksen edullisemmin.