Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

 

Kaikki Insinööriliiton tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Tapahtumakalenteriin

Huvikesä 23

Tuleva kesä on tulvillaan tapahtumia, joihin insinööriliittolaiset voivat osallistua perheineen ja ystävineen. Kesään kuuluu kaksi huvipuistopäivää sekä 10 erilaista Kesäkaravaani-tapahtumaa ympäri Suomen.

Tulevaisuus on tämän päivän tiedettä

Pääset kuuntelemaan tieteen moniottelijoiden keskustelua kuumimmista ja innostavimmista aiheista. Miten aivot kehittyvät opiskelun ansiosta? Miten matematiikkaa voi löytää hämähäkkien ruoanhankinnasta? Ja kumpi on kovempi, muurahainen vai mehiläinen? Mihin tiedekysymykseen sinä haluaisit vastauksen?

World Engineering Day

Kansainvälistä insinööripäivää vietetään tänä vuonna jo viidettä kertaa 4.3.2023. Juhlista päivää nauttimalla kakkukahvit 3.3. työyhteisössäsi ja katso kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. klo 8.30 Who Belongs in Tech? -webinaari

Lasketaan taso korkeammalle -seminaari

Musiikkitalolla järjestettiin tapahtuma, jonka teemana oli pohtia, miten peruskoululaisten matematiikkaosaamisen välistä eroa saadaan kavennettua.

Jäsenjärjestöjen tapahtumat

Insinööriliiton jäsenjärjestöt järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki Insinööriliiton jäsenet, jäsenjärjestöstä riippumatta.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.