Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

 

Kaikki Insinööriliiton tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Tapahtumakalenteriin

Voittavan tiimin valmentaminen -seminaari

Tervetuloa seminaariin kuulemaan olympiavoittaja- ja maailmanmestarivalmentaja Jukka Jalosen oppeja voittajajoukkueen rakentamisesta. Tilaisuus järjestetään Vantaalla Metropolia AMK:n Myyrmäen yksikössä.

Helsinki Horse Show

Helsinki International Horse Show järjestetään 19.-23.10. Insinööriliitto on mukana vauhdikkaassa menossa!

Insinööri-gaala

Insinööri-gaala järjestettiin ensimmäisen kerran 9.9. hybridi-tilaisuutena. Tapahtuman juonsi Kirsi Alm-Siira ja sen alussa esiintyi Pyhimys.

Lasketaan taso korkeammalle -seminaari

Musiikkitalolla järjestettiin tapahtuma, jonka teemana oli pohtia, miten peruskoululaisten matematiikkaosaamisen välistä eroa saadaan kavennettua.

Jäsenjärjestöjen tapahtumat

Insinööriliiton jäsenjärjestöt järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki Insinööriliiton jäsenet, jäsenjärjestöstä riippumatta.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.