Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

 

Kaikki Insinööriliiton tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Tapahtumakalenteriin

Tulevaisuus on tämän päivän tiedettä 2024, tekoäly, robotiikka ja tulevaisuuden työ

Pääset kuuntelemaan tieteen moniottelijoiden keskustelua kuumimmista ja innostavimmista aiheista. Mihin tiedekysymykseen sinä haluaisit vastauksen? Tervetuloa Insinööriliiton tieteen täyttämään tapahtumaan Heurekaan.

Huvikesä 24

Kesä on yhdessäolon ja rentoutumisen aikaa! Insinööriliiton suositut kesätapahtumat tekevät paluun ja kokonaisuuteen kuuluu yli 10 erilaista tilaisuutta ympäri Suomen.

Insinööriliiton perhepäivä Muumimaailmassa

Tervetuloa viettämään Insinööriliiton perhepäivää Muumimaailmaan lauantaina 8.6. Päivän aikana Muumimaailma on avoinna kello 10–17.30 Insinööriliiton jäsenille perheineen.

Särkänniemen huvipäivä

Insinööriliiton Huvikesä 24 -kokonaisuus huipentuu elokuun alussa Särkänniemen huvipäivään lauantaina 3.8.

Insinööriliiton iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahveilla pysähdytään hetkeksi jutustelemaan rennosti päivän polttavista aiheista. 10-osaisen kahvituokion livelähetykset tuotetaan Youtuben kautta ja katsojat voivat osallistua mukaan keskusteluun. Lähetykset alkavat huhtikuun lopulla.

Satoja tapahtumia joka vuosi

Insinööriliiton lisäksi myös jäsenjärjestöt järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki Insinööriliiton jäsenet, jäsenjärjestöstä riippumatta.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.