Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

 

Kaikki Insinööriliiton tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Tapahtumakalenteriin

Roadshow-kiertue

Insinööriliitto lähtee koko Suomen kattavalle Roadshow-kiertueelle marraskuussa. Kiertue kestää helmikuun loppuun ja sen aikana vieraillaan 31 eri paikkakunnalla. Roadshow-kiertueen parasta antia on verkostoituminen sekä mahdollisuus tavata Insinööriliiton asiantuntijoita.

Kesätyöwebinaarit

Insinööriliitto järjestää eri toimialoille kohdennetut kesätyöwebinaarit, joissa yrityksen edustajille kertoa omista kesätyömahdollisuuksista. Tule kuulemmaan oman alasi mahdollisuuksista!

Tulevaisuus on tämän päivän tiedettä

Pääset kuuntelemaan tieteen moniottelijoiden keskustelua kuumimmista ja innostavimmista aiheista. Miten aivot kehittyvät opiskelun ansiosta? Miten matematiikkaa voi löytää hämähäkkien ruoanhankinnasta? Ja kumpi on kovempi, muurahainen vai mehiläinen? Mihin tiedekysymykseen sinä haluaisit vastauksen?

Lasketaan taso korkeammalle -seminaari

Musiikkitalolla järjestettiin tapahtuma, jonka teemana oli pohtia, miten peruskoululaisten matematiikkaosaamisen välistä eroa saadaan kavennettua.

Jäsenjärjestöjen tapahtumat

Insinööriliiton jäsenjärjestöt järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki Insinööriliiton jäsenet, jäsenjärjestöstä riippumatta.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.