Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

 

Kaikki Insinööriliiton tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Tapahtumakalenteriin

Talvikiertue

Insinööriliiton talvikiertueen pääteemana on ennakkonäytökset suositusta tv-sarjasta tehtyyn Luottomies-elokuvaan. Taattua komediaa on tarjolla 11 paikkakunnalla.

Talvikiertuelounaat

Insinööriliiton talvikiertueen yhteydessä järjestetään Luottomies-elokuvan innoittamana elokuvan teemoista keskustelevia lounastilaisuuksia 22 paikkakunnalla.

Mestis-kiertue joulukuussa

Insinööriliitto jatkaa kaudella 23-24 vahvaa yhteistyötä jääkiekon mestaruussarjan eli Mestiksen kanssa. Joulukuun puolivälissä koetaan jännittävä ottelukierros, joka on nimetty Insinööriliiton mukaan.

Kesätyöwebinaarit 2024

Onko kesätyönhakeminen ajankohtaista? Tule mukaan Insinööriliiton järjestämille eri toimialoille suunnattuihin kesätyöwebinaareihin.

Jäsenjärjestöjen tapahtumat

Insinööriliiton jäsenjärjestöt järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki Insinööriliiton jäsenet, jäsenjärjestöstä riippumatta.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.