Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

 

Kaikki Insinööriliiton tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Tapahtumakalenteriin

Huvikesä 24

Kesä on yhdessäolon ja rentoutumisen aikaa! Insinööriliiton suositut kesätapahtumat tekevät paluun ja kokonaisuuteen kuuluu yli 10 erilaista tilaisuutta ympäri Suomen.

Särkänniemen huvipäivä

Insinööriliiton Huvikesä 24 -kokonaisuus huipentuu elokuun alussa Särkänniemen huvipäivään lauantaina 3.8.

Red Carpet Festari: All In VIP -elämys

Miltä kuulostaisi kotimaisten huippunimien tahtiin fiilistely elokuun pimenevissä illoissa? Kerää mukaan Luottoystäväsi ja tulkaa yhdessä nauttimaan kesän päätösviikonlopusta Red Carpet Festarin Konsertteihin!

Insinööriliiton iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahveilla pysähdytään hetkeksi jutustelemaan rennosti päivän polttavista aiheista. 10-osaisen kahvituokion livelähetykset tuotetaan Youtuben kautta ja katsojat voivat osallistua mukaan keskusteluun. Lähetykset alkavat huhtikuun lopulla. Kevään lähetysten tallenteet ovat nyt katsottavissa.

Satoja tapahtumia joka vuosi

Insinööriliiton lisäksi myös jäsenjärjestöt järjestävät vuosittain lukuisia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki Insinööriliiton jäsenet, jäsenjärjestöstä riippumatta.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.