Jäsentietojen muuttaminen

Voit päivittää jäsentietosi sekä tehdä muutoksia jäsenyyteen muutospyyntönä jäsennäkymässä. Jäsennäkymään pääset kirjautumalla jäsensivuille.

Palvelussa voit muun muassa:

  • päivittää tietojasi (yhteystiedot, työsuhdetiedot)
  • ilmoittaa valmistumisesta, opintojen siirtymisestä tai keskeytymisestä
  • liittyä kassan jäseneksi

Jäsensivut

Päivitä tietoja jäsensivuilla

Kirjaudu jäsensivuille, avaa jäsennäkymästä löytyvät tietosi ja lähetä tarvittaessa muutospyyntö käsiteltäväksi.

Jäsensivut

Päivitä tietosi asiakaspalvelulle

Jäsentiedot voi päivittää myös ottamalla yhteyttä liiton asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu -sivulla on yhteystiedot, mahdollisuus suojatun viestin lähettämiselle ja yhteydenottolomake.

 

Muutokset opintotiedoissa

Opintotiedot on pidettävä ajan tasalla opiskelijajäsenyyden ajan. Opintotietoja, kuten arvioitua valmistumispäivää, oppilaitosta ja opintosuuntaa voi päivittää muutospyynnöllä jäsennäkymässä. Jäsennäkymässä voit myös liittyä työttömyyskassan jäseneksi, mikäli olet palkkatyösuhteessa. Jäsennäkymään pääset kirjautumalla jäsensivuille. Kaikista muutoksista voi ilmoittaa myös asiakaspalveluun.

Valmistuminen

Voit tehdä valmistumisilmoituksen valmistuttuasi tai aikaisintaan kuukautta ennen valmistumistasi. Valmistumisesta voit ilmoittaa vaivattomimmin sähköisellä valmistumisilmoitus -lomakkeella. Halutessasi voit tehdä ilmoituksen myös jäsensivujen muutosnäkymässä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.