Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus riippuu jäsenjärjestöstäsi sekä mahdollisesta kassan jäsenyydestä. Jäsenmaksuista on myös mahdollista saada eri elämäntilanteiden mukaan jäsenmaksualennuksia. Jäsenmaksusi voit suorittaa myös useammalla eri tavalla. Huolehdi jäsenmaksujesi ajan tasalla olosta. Tarvittaessa saat lisätietoja jäsenmaksuista ja jäsenmaksutilanteestasi asiakaspalvelusta.

Jäsenmaksu määräytyy jäsenjärjestön mukaan

Jäsenmaksu koostuu kolmesta osasta: liittomaksusta, jäsenjärjestön jäsenmaksusta sekä mahdollisesta työttömyyskassan jäsenmaksusta. Tarkista jäsenmaksutaulukosta jäsenjärjestösi jäsenmaksu.

Jäsenmaksutavat

Voit valita itsellesi sopivan maksutavan jäsenmaksuillesi. Haluatko laskun postitse vai e-laskuna? e-laskuvaltuutuksen voit tehdä verkkopankissasi, tarvittavan viitenumeron löydät jäsenmaksulaskustasi.

Jäsenmaksut ja veroilmoitus

Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen. Insinööriliitto ilmoittaa maksetut jäsenmaksut verottajalle vuosittain.

Jäsenmaksualennukset

Elämäntilanteen muuttuessa jäsenmaksusta on mahdollista saada alennusta.

Työttömyyskassa

Insinööriliiton jäsenenä voit liittyä työttömyyskassan jäseneksi palkkatyössä ollessasi.

Liiton jäsenedut

Insinööriliiton jäsenille on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia jäsenetuja ja -palveluja arkeen ja vapaalle. Hyödynnä jäsenedut ja tee työarjesta entistä mukavampaa!

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa sekä liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 75 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa. Tervetuloa joukkoon!