Urapalvelut

Insinööriliiton urapalvelut auttavat sinua uran suunnitteluun, työnhakuun ja koulutusvaihtoehtojen pohdintoihin liittyvissä kysymyksissä. Ura-asiantuntijoiden apua kannattaa hyödyntää kaikissa uran eri vaiheissa. Monipuolisesta valikoimasta voit valita itsellesi sopivimmat tavat: käyttää palveluja verkossa, hyödyntää henkilökohtaista ohjausta tai osallistua urakoulutuksiin.

Urasuunnittelu- ja neuvonta

Insinööriliiton ura-asiantuntijat antavat ohjausta, joka toteutetaan omien lähtökohtiesi ja tarpeidesi mukaisesti. Aiheet ja toteutustavat vaihtelevat, mutta kyse on aina täsmäpalvelusta. Useimmiten ohjauskeskustelut käsittelevät työnhakua tai urasuunnittelua. Ohjaus voi tapahtua puhelimessa, videopuheluna tai sähköpostin avulla ja se on ehdottoman luottamuksellista.

Kehityskeskusteluun valmistautuminen

Onnistunut kehityskeskustelu on työnantajan ja työntekijän välinen vuoropuhelu, jossa katse on suunnattu tulevaisuuteen. Tähän toimii oivana apuna sparraava, tukeva ja kannustava keskustelu.

Osaamisen tunnistaminen

Oman osaamisen tunnistaminen luo pohjan työnhaulle ja urasuunnittelulle. Tutustu mistä kaikista eri näkökulmista omaa osaamista kannattaa lähteä pohtimaan.

Inspiroidu uratarinoista

Insinööriliiton jäsenet ovat jakaneet uratarinoitaan. Lue mediatekniikan insinöörin Tanelin ja sähkövoimatekniikan insinöörin Matiaksen inspiroivat uratarinat tekniikan alalla.

Työpaikkatori

Insinööriliiton Työpaikkatori yhdistää tekniikan alan työntekijät ja työnantajat tarjoten työpaikkoja kaikkiin työelämän vaiheisiin. Voit etsiä avoimia paikkoja ja tilata hakuvahdin (https://tyopaikat.ilry.fi), joka tuo valitsemiesi kriteerien mukaiset paikat sähköpostiisi. Palvelun tuottaa Duunitori yhteistyössä Insinööriliiton kanssa

Vinkkejä työnhakuun

Kuinka saada osaaminen esiin? Millainen on hyvä CV?

Lue uravalmentajien vinkit ja ohjeet työnhaussa menestymiseen.