Liity jäseneksi

Tervetuloa Insinööriliiton jäseneksi! Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän parhaimpana vakuutuksena. Saat apua työsuhdeasioihin, urasuunnitteluun tai palkkatoiveen asetteluun.

 

Kun liityt Insinööriliiton jäseneksi, käytössäsi on nyt ainutlaatuinen tyytyväisyystakuu. Voit tutustua 3 kk:n ajan Insinööriliiton jäsenetuihin ja -palveluihin ja varmistua, että liiton jäsenyys vastaa odotuksiasi.

 

Liity jäseneksi

Liity opiskelijajäseneksi

Saat liiton edut ja palvelut käyttöösi opiskelijahintaan 30 €/5 vuotta ja pääset osaksi yhteisöä, joka on tukenasi kaikissa elämän vaiheissasi. Insinööriopiskelijat kuuluvat Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton kautta. Lue opiskelijajäsenyydestä.

 

Liity opiskelijajäseneksi

 

Vaihtamassa Insinööriliittoon?

Mikäli olet vaihtamassa Insinööriliittoon ja KOKO-työttömyyskassaan toisesta liitosta, saat liittymislomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistusviestin, josta löytyy linkki vanhojen jäsenyyksiesi päättämisvaltakirjaan. Täyttämällä valtakirjan ja toimittamalla sen Insinööriliiton asiakaspalvelun sähköpostiin asiakaspalvelu@ilry.fi, hoidamme myös vanhojen jäsenyyksiesi irtisanomisen.

Jäsenmaksut

Insinööriliiton ja työttömyyskassan jäsenmaksut ovat jäsenjärjestöstä riippuen noin 35 € kuukaudessa. Voit suorittaa jäsenmaksusi kätevissä kuukausierissä e-laskuna ja nauttia huolettomasta maksujen hoitamisesta. Ja jos elämäntilanteesi muuttuu, joustavat myös jäsenmaksusi. Ei huolta.

Liity ja testaa jäsenyyttä

Pääset heti liityttyäsi tutustumaan moniin liiton tarjoamiin palveluihin ja etuihin ihan käytännössä ja voit varmistua, että liiton jäsenyys täyttää odotuksesi. Jos kuitenkin päätät jäsenyytesi ennen 3 kk:n täyttymistä, hyvitämme jo maksetun jäsenmaksusi takaisin. Testaa jäsenyyttä.

Etujen arvo satoja euroja!

Insinööriliiton ja työttömyyskassan jäsenmaksut ovat verovähennyksen jälkeen noin 20 euroa/kk. Lopulta pieni summa, kun laskee, minkä arvoisia etuja, palveluita ja alennuksia jäsenyyteen kuuluu. Voit osallistua Eduhousen satojen eurojen koulutuksiin, ilmoittautua ilmaisiin tapahtumiin ja hankkia vaikkapa asuntolainan edullisemmin. Puhumattakaan vakuutuksista, jotka tulevat täysin veloituksetta jäsenille.

Jäsenedut

Insinööriliitto tarjoaa runsaasti etuja jäsenilleen. Etujen yhteenlaskettu summa voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Vain jäsenille tarkoitetut edut saa rekisteröimällä ja tunnistautumalla palveluihin. Lataa käyttöösi ILRY Mobiili -sovellus, joka toimii myös sähköisenä jäsenkorttinasi ja kokoaa kaikki liiton palvelut ja edut kätevästi käyttöösi.

Oletko yrittäjä?

Kaikki liiton edut ja palvelut ovat myös yrittäjäjäsenten käytettävissä. Saat käyttöösi työoikeudelliset palvelut, työelämäoppaat, vakuutukset vakuutusehtojen mukaisesti sekä muut kattavat jäsenpalvelut ja -edut.

Eläkeläisjäsenyys

Myös eläkeläinen voi liittyä Insinööriliiton jäseneksi. Täytä liittymislomake ja lähetä sen jälkeen kopio eläkepäätöksestä liittoon. Saat kaikki liiton palvelut ja edut käyttöösi, mutta maksaa jäsenyydestään vähemmän.

Palvelut

Kun tarvitset asiantuntijan neuvoja, apu on aina lähellä. Tutustu Insinööriliiton kattaviin palveluihin, kuten työsuhdeneuvontaan, palkkaneuvontaan, urapalveluihin, työelämäoppaisiin ja lukuisiin rahanarvoisiin jäsenetuihin sekä maksuttomiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Palkkaneuvonta

Insinööriliiton vuosittain julkaistavat Palkkatilastot ja vastavalmistuneiden palkkasuositukset perustuvat tuhansien insinöörien ja tekniikan alan ammattilaisten palkkatietoihin. Palkkaneuvonnan työkalut sekä henkilökohtainen palkkaneuvonta ovat apuna esimerkiksi uuden työpaikan palkkatoivetta pohtiessa.

Koulutukset

Insinööriliitto järjestää monipuolisia koulutuksia ympäri maata ja verkossa. Kouluttajina toimivat liiton omat uravalmentajat ja eri alojen asiantuntijat valmennus- ja koulutusyrityksistä. Koulutuksissa käsitellään työnhakua ja työuraa kokonaisuutena, esimiestyötä sekä projektitaitoa ja laatua sekä kuullaan vinkit parempiin neuvotteluihin ja näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja usein niihin voi ottaa mukaan myös perheen tai liittoon kuulumattoman kollegan. Tapahtumia järjestävät Insinööriliitto yhteistyössä jäsenjärjestöjen kanssa.

Suosittelen!

Suosittele liiton jäsenyyttä kollegalle tai kaverille, joka ei vielä ole Insinööriliiton jäsen. Suosittelemalla saat itsellesi 40 euron GoGiftin SuperLahjakortin ja kaverillesi paremman työpäivän! Lue lisää Suosittelen!-jäsensuosittelusta

Liity tästä!

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai ongelmia liittymisessä ota yhteyttä asiakaspalveluun.