Liity jäseneksi

Tervetuloa Insinööriliiton jäseneksi! Tältä sivulta pääset sähköiseen liittymislomakkeeseen, jonka täyttämällä olet osa hienoa 71 000 jäsenen joukkoa.

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuulutaan jäsenjärjestön kautta. Voit liittyä Insinööriliittoon, jos olet insinööri, muu tekniikan alan asiantuntija tai alan opiskelija. Katso tarkempi määrittely sivulta Kuka voi liittyä Insinööriliittoon.

Täytä sähköinen liittymislomake tästä

Jäsenjärjestöt

Voit valita itsellesi sopivan jäsenjärjestön 29 alueellisesta tai kahdeksasta valtakunnallisesta yhdistyksestä. Katso jäsenjärjestölistaus.

Mikkelin Insinöörien, Savonlinnan Insinöörien, Ala-Kymen Insinöörien ja Pieksämäen Insinöörien säännöt edellyttävät jäsenyyttä hakevilta insinööritutkintoa tai toimimista ylempänä toimihenkilönä insinööritasoisessa tehtävässä. Jos sinulla ei ole insinööritutkintoa, mutta haluat liittyä johonkin näistä yhdistyksistä, tarvitset liittymislomakkeen liitteeksi todistuksen ylempänä toimihenkilönä toimimisesta (pdf).

 

Insinööriliiton jäsenyys kannattaa

Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen.
Lue lisää aiheesta.

Etuja jopa 900 € arvosta vuodessa!

Insinööriliiton jäsenyys tarkoittaa monia rahanarvoisia etuja. Katso vastineita jäsenmaksulle.

Oletko opiskelija?

Voit liittyä Insinööriliittoon heti opiskelun aloitettuasi. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä ja liity.

Oletko yrittäjä?

Insinööriyrittäjän kannattaa kuulua Insinööriliittoon. Lue lisää yrittäjäjäsenyydestä.

Suosittelen!

Suosittele kaveriasi jäseneksi Insinööriliittoon. Saat jokaisesta uudesta jäsenestä 40 € GoGiftin SuperLahjakortin palkinnoksi. Katso ohjeet ja tee suosittelu.