Liity jäseneksi

Tervetuloa Insinööriliiton jäseneksi! Tältä sivulta pääset liittymislomakkeelle, jonka täyttämällä olet osa hienoa 71 000 jäsenen joukkoa.

 

Liity tästä!

Insinööriliiton jäsenyys kannattaa

Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen. Saat apua työsuhdeasioihin, urasuunnitteluun tai palkkatoiveen asetteluun.

Koulutustarjonta ja henkilökohtainen neuvonta ovat tukenasi kaikissa uran vaiheissa. Liiton asiantuntijoiden avulla voit miettiä työuran suuntaa, hakea CV:n päivitysvinkkejä ja saada työsopimuksen tarkistamiseen ammattilaisen apua.

Insinööriliittoon liitytään jäsenjärjestön kautta. Voit valita itsellesi sopivan jäsenjärjestön 29 alueellisesta tai kahdeksasta valtakunnallisesta yhdistyksestä. Katso jäsenjärjestölistaus.

Etuja jopa 900 € arvosta vuodessa!

Insinööriliiton ja työttömyyskassan jäsenmaksut ovat yhteensä noin 35 euroa/kk. Verovähennyksen jälkeen hinnaksi jää noin 20 euroa/kk. Tutustu kaikkiin rahanarvoisiin etuihisi. Jäsenyys kannattaa.

Oletko opiskelija?

Opiskeletko insinööriksi? 17 000 insinööriopiskelijaa odottaa sinua mukaan porukoihin. Insinööriliitto kokoaa yhteen tekniikan opiskelijat, työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan asiantuntijat – voit liittyä heti opiskelun aloitettuasi.

Oletko yrittäjä?

Yrittäjä, liity jäseneksi! Käytännössä kaikki liiton edut ja palvelut ovat myös yrittäjäjäsenten käytettävissä. Saat käyttöösi työoikeudelliset palvelut, työelämäoppaat, vakuutukset vakuutusehtojen mukaisesti sekä muut jäsenpalvelut ja -edut.

Jäsenedut

Insinööriliiton jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia palveluja ja etuja, joita on tarjolla niin työsuhdeasioihin, työarkeen kuin vapaalle. Tutustu etuihisi ja ota kaikki irti jäsenyydestäsi!

Suosittelen!

Suosittele liiton jäsenyyttä kollegalle tai kaverille, joka ei vielä ole Insinööriliiton jäsen. Suosittelemalla saat itsellesi 40 euron GoGiftin SuperLahjakortin ja kaverillesi paremman työpäivän! Lue lisää Suosittelen!-jäsensuosittelusta