Jäsenedut

Insinööriliiton jäsenille on tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia jäsenetuja arkeen ja vapaalle. Lisäksi liiton asiantuntijat ovat tukenasi kaikissa uran ja työelämän vaiheissa. Hyödynnä jäsenedut ja tee työarjesta entistä mukavampaa!

Koulutukset ja tapahtumat

Liiton jäsenenä sinulle kuuluu kattavat koulutukset ja tapahtumat.

Ifin vakuutukset

Liiton jäsenyyteen kuuluu Ifin kattava vakuutuspaketti ja edut itse otettuihin vakuutuksiin. Sivuilla sinua palvelee Ifin chat.

Pankkipalvelut

Aina edullisemmat asuntolaina ja sijoittamisen palvelut Danske Bankista liiton jäsenille. Sivuilla sinua palvelee myös Danske Bankin chat.

Insinööriys

Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Tutustu ammattikuntatunnuksiin ja tilaa omasi.

Insinööri-lehti

Jäsenille saapuu 6 kertaa vuodessa Insinööri-lehti, joka sisältää jäsenyyteen ja tekniikan alaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

Yksityiselämän oikeusasiat

Eversheds Asianajotoimiston ilmainen puhelinpalvelu jäsenelle ja hänen perheelleen yksityiselämän oikeusasioissa.

Yhteiskilpailutus

Kilpailuta sähkösopimuksesi yhdessä muiden liiton jäsenten kanssa. Edellinen kilpailutus keräsi satoja jäseniä jotka saivat 40% alennuksen sähköyhtiön listahintaan nähden.

Vuokrattavat mökit

Lomaile mukavasti mökkeillen! Jäsenet voivat vuokrata liiton ja jäsenjärjestöjen mökkejä ja lomahuoneistoja etuhintaan.

Member+ jäsenetupalvelu

Palvelu kokoaa yhteen Insinööriliiton ja akavalaisten edut, jotka liittyvät muun muassa hyvinvointiin, matkustamiseen, verkkokauppoihin ja äänikirjapalveluihin sekä moneen muuhun!

Teboilin edut

Teboil tarjoaa liiton jäsenille alennusta polttoaineesta ja Teboil-myymälän tuotteista. Lue lisää eduista ja mahdollisista meneillään olevista kampanjoista.

Liitto on tukena kaikissa työelämän vaiheissa

Koulutukset ja tapahtumat

Verkostoidu, nauti vapaa-ajasta ja löydä uusia polkuja kehittää omaa osaamistasi liiton tarjoamissa koulutuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomen sekä verkossa.

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa sekä liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa. Tervetuloa joukkoon!

Liity jäseneksi