Jäsenedut

Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluu rahanarvoisia jäsenetuja. Kaikki liiton jäsenedut ja -palvelut kuuluvat myös eläkeläis- ja opiskelijajäsenyyteen. Osa eduista vaatii kirjautumisen palveluun tai yhteydenoton palveluntarjoajaan.

Mobiilijäsenkortti

Hanki kätevä mobiilijäsenkortti! Lataamalla ILRY Mobiili -sovelluksen älypuhelimeesi saat jäsenkortin, insinööriuutiset ja tapahtumakalenterin puhelimeesi.

Jäsensivut

Jäsensivuilla pääset muokkaamaan tietojasi. Sivuilta löytyy muun muassa palkkatilastot ja palkkanosturi oman palkan määrittämisen tueksi. Jäsensivuille kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla vahvalla tunnistautumisella.

Pankkipalvelut

Saat liiton jäsenenä Danske Bankin asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Säästät esimerkiksi 200 000 € lainassa 1200 €. Lisäksi saat pienemmän marginaalin ja lyhennysvapaat kuluitta.

Vakuutuspaketti

Liitto on vakuuttanut jäsenen Turvassa vapaa-ajan matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Mobiilijäsenkortti toimii matkavakuutustodistuksena.

Member plus -jäsenetupalvelu

Member+ -jäsenetupalvelu kokoaa yhteen Insinööriliiton ja akavalaisten liittojen edut, jotka liittyvät majoitukseen, matkustamiseen, hyvinvointipalveluihin ja tuote-alennuksiin. Palvelussa on satoja erilaisia etuja jotka pääset näkemään ja hyödyntämään kirjautumalla palveluun.

Rockway

Insinööriliiton jäsenet saavat 1kk ilmaisen kokeilun ja -40 % alennuksen Rockwaysta! Palkittu ja kotimainen musiikinopetuksen sisältöpalvelu Rockway sopii kaiken tasoisille soittajille, laulajille ja biisintekijöille. Tuhansia opetusvideoita nuotteineen ja taustanauhoineen käyttää jo yli 150 000 suomalaista. Edun voi lunastaa Member+ jäsenetupalvelussa.

Vapriikki

Insinööriliiton jäsen saa Vapriikin näyttelylipun -50% hintaan itselleen / perheelleen, kun näyttää jäsenkorttia lipunoston yhteydessä. Alennus koskee tavanomaisia pääsylippuja: Aikuiset, lapset ja opiskelijat sekä perhelippu. Ilry Mobiili mobiilijäsenkortti tulee näyttää kassalla, jotta saa edun.

Heureka

Liiton jäsenet saavat 50 % alennuksen Tiedekeskus Heurekan normaalihintaisesta aikuisten pääsylipusta. Edun saa Heurekan lipunmyynnistä näyttämällä ILRY Mobiili -sovelluksen mobiilijäsenkorttia. Etu on henkilökohtainen.

Jäsenpalvelut

Liitto tarjoaa asiantuntijoiden palvelua. Se auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä lakiasioissa, neuvoo oikean palkan asetannassa ja auttaa urapalveluiden kannustamana löytämään uuden työpaikan.

Eversheds-lakipalvelut

Insinööriliiton jäsen saa apua myös yksityiselämän oikeusasioissa. Neuvoa voi kysyä perinnöistä, testamentista, avioehdosta, osituksesta ja lahjoista. Puhelinpalvelu on ilmainen myös perheenjäsenille.

KOKO-kassa

Insinööriliiton kautta voi kuulua työttömyyskassaan ja turvata toimeentulon muutostilanteessa. Työssäoloehdon täytyttyä jäsen on oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan.

Vuokrattavat mökit

Insinööriliitolla ja sen jäsenjärjestöillä on omia vuokramökkejä, useimmat vuokrattavissa jäsenilleen jopa listahintaa 30–50 % edullisemmin. Akavalaisen liiton jäsenet voivat vuokrata myös muiden liittojen mökkejä yhteisen jäsenetupalvelun kautta.

Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.

Liitto on tukena kaikissa työelämän vaiheissa

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa sekä liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa.Tervetuloa joukkoon!

Liity jäseneksi