Jäsenedut

Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluu rahanarvoisia jäsenetuja. Kaikki liiton jäsenedut ja -palvelut kuuluvat myös eläkeläis- ja opiskelijajäsenyyteen. Osa eduista vaatii kirjautumisen palveluun tai yhteydenoton palveluntarjoajaan.

Mobiilijäsenkortti

Hanki kätevä mobiilijäsenkortti! Lataamalla ILRY Mobiili -sovelluksen älypuhelimeesi saat jäsenkortin, alan uutiset ja tapahtumakalenterin puhelimeesi. Lisäksi se sisältää jäsenvakuutuksesi ja CityShopparin.

Jäsensivut

Jäsensivuilla pääset muokkaamaan tietojasi. Sivuilta löytyy muun muassa palkkatilastot ja palkkanosturi oman palkan määrittämisen tueksi. Jäsensivuille kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla vahvalla tunnistautumisella.

Pankkipalvelut

Saat liiton jäsenenä Danske Bankin asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Säästät esimerkiksi 200 000 € lainassa 1200 €. Lisäksi saat pienemmän marginaalin ja lyhennysvapaat kuluitta.

Vakuutuspaketti

Liitto on vakuuttanut jäsenen Turvassa vapaa-ajan matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Mobiilijäsenkortti toimii matkavakuutustodistuksena.

Member+

Member+ -jäsenetupalvelu kokoaa yhteen Insinööriliiton ja akavalaisten liittojen edut, jotka liittyvät majoitukseen, matkustamiseen, hyvinvointipalveluihin ja tuote-alennuksiin. Palvelussa on satoja erilaisia etuja jotka pääset näkemään ja hyödyntämään kirjautumalla palveluun.

CityShoppari

Liiton jäsenet saavat CityShopparin ilman vuosimaksua. Sovelluksessa on yli 1000 rahanarvoista etua, joilla syöt ja shoppailet edullisesti ympäri Suomen. Palvelussa on ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, urheilupaikkoja, kulttuuria, kauneushoitoloita ja kampaamoita – jokaiselle jotakin!

Matkailuedut

Insinööriliitolla on Member+ -jäsenetupalvelussa akavalaisten yhteisten majoitusetujen lisäksi omia korkeatasoisia hotelli ja kylpyläetuja. Etuja on muun muassa Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämeen, Suomen Hostellijärjestölle sekä Koli Relax Spahan.

Vuokrattavat mökit

Insinööriliitolla ja sen jäsenjärjestöillä on omia vuokramökkejä, useimmat vuokrattavissa jäsenilleen jopa listahintaa 30–50 % edullisemmin. Akavalaisen liiton jäsenet voivat vuokrata myös muiden liittojen mökkejä yhteisen jäsenetupalvelun kautta.

Insinööriys

Voit tilata liitolta insinööriyttä edustavia ammattikuntatunnuksia itselle tai lahjaksi. Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Lue lisää.

Museot ja näyttelyt

Insinööriliiton jäsenet saavat -50% alennusta Tiedekeskus Heurekan ja Museokeskus Vapriikin pääsylipuista. Lue lisää eduista ja yhteistyökumppanuuksista.

Jäsenpalvelut

Liitto tarjoaa asiantuntijoiden palvelua. Se auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä lakiasioissa, neuvoo oikean palkan asetannassa ja auttaa urapalveluiden kannustamana löytämään uuden työpaikan.

Eversheds-oikeusapu

Insinööriliiton jäsen saa apua myös yksityiselämän oikeusasioissa. Neuvoa voi kysyä perinnöistä, testamentista, avioehdosta, osituksesta ja lahjoista. Puhelinpalvelu on ilmainen myös perheenjäsenille.

KOKO-kassa

Insinööriliiton kautta voi kuulua työttömyyskassaan ja turvata toimeentulon muutostilanteessa. Työssäoloehdon täytyttyä jäsen on oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan.

Yhteiskilpailutus

Liiton jäsenillä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tuntuvampaa säästöä joukkokilpailutuksen voimin. Yleisin kilpailutettava hankinta on sähkösopimus. Ilmoittautuminen ei sido ostokseen. Liittymällä heti mukaan, pääset osalliseksi myös tuleviin yhteisostoihin.

Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle.

Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.

Liitto on tukena kaikissa työelämän vaiheissa

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa sekä liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 75 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa. Tervetuloa joukkoon!

Liity jäseneksi