Tietoa jäsenyydestä

Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen. Insinööriliiton työehtoasiantuntijat, lakimiehet ja työsuhdeneuvojat ovat tukenasi työelämän tilanteissa. Liiton tarjoaman uravalmennuksen, palkkaneuvonnan ja koulutusten avulla panostat työurasi kehittymiseen. Insinööriliitto on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja valvoo insinöörien sekä muiden tekniikan alan asiantuntijoiden etuja ja arvostusta työelämässä.

Jäsenyys

Insinööriliittoon voit kuulua perusjäsenenä, opiskelijajäsenenä tai eläkeläisenä. Tutustu jäsenyyden lajeihin ja niiden mukaan määräytyviin jäsenmaksuihin.

Voinko liittyä Insinööriliittoon?

Insinööriliittoon kuulutaan jäsenjärjestön kautta. Voit liittyä Insinööriliittoon, jos olet insinööri, muu tekniikan alan asiantuntija tai alan opiskelija. Katso tarkempi määrittely.

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa eri elämäntilanteissa sekä liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 75 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan asiantuntijaa. Tervetuloa joukkoon!

Suosittelen!

Suosittele kaveriasi jäseneksi Insinööriliittoon. Saat jokaisesta uudesta jäsenestä 40 € GoGiftin SuperLahjakortin palkinnoksi. Katso ohjeet ja tee suosittelu.

Usein kysytyt

Sivulta saat kootusti tietoa kysytyimmistä asioista, kuten jäseneksi liittymisestä, jäsentiedoista, -eduista, -maksuista ja työttömyyskassasta.

Oletko yrittäjä?

Insinööriyrittäjän kannattaa kuulua Insinööriliittoon. Käytännössä kaikki liiton edut ja palvelut ovat myös yrittäjäjäsenten käytettävissä. Lue lisää yrittäjäjäsenyydestä.

Oletko valmistumassa?

Kun olet liittynyt jäseneksi opiskeluaikana, saat valmistumisesi jälkeen alennusta Insinööriliiton jäsenyydestä ensimmäisen 18 kuukauden ajan ilman erillistä alennushakemusta. Alennus on 14 euroa kuukausittaisesta jäsenmaksusta. Muista tehdä valmistumisilmoitus.