Tietoa Insinööriliitosta

Parempaa työelämää ei rakenneta vain laeilla, vaan myös sopimalla, luomalla uusia käytäntöjä ja laajalla yhteistyöllä. Insinööriliitto tekee yhteistyötä muun muassa työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen, työnantajien ja korkeakoulujen kanssa.

 

Lisäksi liitto tuottaa monipuolista tutkimustietoa tekniikan alan asiantuntijoiden työelämästä ja koulutuksesta sekä tilastotietoa alan palkoista. Tästä syystä Insinööriliitto onkin insinöörien ja tekniikan alan asiantuntijoiden työelämän paras tuki ja asiantuntija.

Asiakaspalvelu

Insinööriliiton asiakaspalvelun kautta saat yhteyden kaikkiin liiton asiantuntijoihin. Suosittelemme yhteydenottoa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Sivulla on organisaation yhteystiedot tiimeittäin.

Pähkinänkuoressa

Insinööriliitto on luotettava edunvalvoja ja vastuullinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tarjoaa turvaa, menestymisen mahdollisuuksia ja korkealaatuisia palveluita.

Organisaatio

Insinööriliitto on sinun yhteisösi, jos olet insinööri tai muu tekniikan alan asiantuntija. Insinööriliitto on toiminut jo sata vuotta insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden ammatillis-aatteellisen toiminnan ja edunvalvonnan yhdistäjänä.

Tiedontuotanto

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Medialle

Sivulla on Insinööriliiton logo, kuvapankki ja yhteystietoja mediakäyttöön.