Tietoa Insinööriliitosta

Parempaa työelämää ei rakenneta vain laeilla, vaan myös sopimalla, luomalla uusia käytäntöjä ja yhteistyöllä, siksi Insinööriliitto tekee yhteistyötä työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen, työnantajien, korkeakoulujen ja muiden kumppaneiden kanssa.

Asiakaspalvelu

Jos olet Insinööriliiton jäsen, voit ottaa tarvittaessa yhteyttä Insinööriliiton asiakaspalveluun, niin saat yhteyden liiton asiantuntijoihin. Voit myös kirjautua Jäsensivuille ja tarkistaa tietosi eAsioinnissa.

Yhteystiedot

Sivulla on organisaation yhteystiedot tiimeittäin.

Pähkinänkuoressa

Insinööriliitto on luotettava edunvalvoja ja vastuullinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tarjoaa turvaa, menestymisen mahdollisuuksia ja korkealaatuisia palveluita.

Organisaatio

Insinööriliitto on sinun yhteisösi, jos olet insinööri tai muu tekniikan alan asiantuntija. Insinööriliitto on toiminut jo sata vuotta insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden ammatillis-aatteellisen toiminnan ja edunvalvonnan yhdistäjänä.

Tiedontuotanto

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Medialle

Sivulla on Insinööriliiton logo, kuvapankki ja yhteystietoja mediakäyttöön.