Opiskelijat

Opiskelijat ovat suuri osa Insinööriliittoyhteisöä. Kuinka juuri sinä voisit edistää ammatillista kehittymistäsi ja verkostoitumistasi? Tutustu liiton palveluihin ja opiskelijajäsenyyteen jo opintojen aikana ja ota kaikki hyöty irti.

Liity opiskelijajäseneksi

Opiskeletko insinööriksi? Onnittelut hienosta opiskeluvalinnasta! Ota kaikki irti opiskeluvuosistasi kuulumalla yhteisöön ja hyödynnä liiton edut ja palvelut.

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijana liityt Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton ja sen paikallisyhdistyksen kautta. Insinööriopiskelijaliitto valvoo erityisesti tekniikan opiskelijoiden etuja ja pitää yllä kunniakkaita insinööriopiskelijaperinteitä luoden tietysti myös uusia!

Oletko valmistumassa?

Kun olet liittynyt jäseneksi opiskeluaikana, saat valmistumisesi jälkeen alennusta Insinööriliiton jäsenyydestä ensimmäisen 18 kuukauden ajan ilman erillistä alennushakemusta. Vuonna 2021 alennus on 14 euroa kuukausittaisesta jäsenmaksusta. Muista tehdä valmistumisilmoitus.

Avoimet työpaikat

Työpaikkatori on avoin työpaikkojen ilmoitusjärjestelmä, josta löydät niin töitä, kesätöitä, kuin opinnäytetyöaiheita. Voit suodattaa ilmoituksia sijainnin tai hakusanojen mukaan.

Opiskelijakulttuuri

Tekniikan opiskelijoilla ja asiantuntijoilla sekä Insinööriliitolla on oma kulttuurinsa ja perinteet. Insinööriksi opiskelu sisältää paljon kaikkea hauskaa. Tutustu lisää ja sukella mukaan opiskelijakulttuurin riemuihin!

Liity työttömyyskassaan

Työttömyyskassaan kannattaa liittyä heti ensimmäisessä palkallisessa työsuhteessa. Opiskelijana voit liittyä myös työttömyyskassaan ja kerryttää töitä tehdessäsi oikeutta ansiopäivärahaan.

Usein kysytyt opiskelijajäsenyydestä

Askarruttaako jokin asia opiskelijajäsenyydessä? Katso löytyykö vastaus Usein kysytyistä kysymyksistä.