Opiskelijat

Opiskelijat ovat suuri osa Insinööriliittoyhteisöä. Kuinka juuri sinä voisit edistää ammatillista kehittymistäsi ja verkostoitumistasi? Tutustu liiton palveluihin ja opiskelijajäsenyyteen jo opintojen aikana ja ota kaikki hyöty irti.

Liity opiskelijajäseneksi

Opiskeletko insinööriksi, rakennusarkkitehdiksi tai -mestariksi tai laboratorioanalyytikoksi? Onnittelut hienosta opiskeluvalinnasta! Ota kaikki irti opiskeluvuosistasi kuulumalla yhteisöön ja hyödynnä liiton edut ja palvelut. Yli 19 000 insinööriopiskelijaa odottavat sinua joukkoonsa!

Oletko valmistumassa?

Kun olet liittynyt jäseneksi opiskeluaikana, saat valmistumisesi jälkeen alennusta Insinööriliiton jäsenyydestä ensimmäisen 18 kuukauden ajan ilman erillistä alennushakemusta. Alennus on 14 euroa kuukausittaisesta jäsenmaksusta. Muista tehdä valmistumisilmoitus.

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijana liityt Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton ja sen paikallisyhdistyksen kautta. Insinööriopiskelijaliitto valvoo erityisesti tekniikan opiskelijoiden etuja ja pitää yllä kunniakkaita insinööriopiskelijaperinteitä luoden tietysti myös uusia!

Liity työttömyyskassaan

Päätoimisena opiskelijana voit liittyä työttömyyskassaan heti ensimmäisen palkallisen työsuhteen alussa ja kerryttää töitä tehdessäsi oikeutta ansiopäivärahaan.

Korkeasti koulutettujen kassa KOKO:n kassamaksu on 63 euroa vuonna 2024.

Opiskelijakulttuuri

Tekniikan opiskelijoilla ja asiantuntijoilla sekä Insinööriliitolla on oma kulttuurinsa ja perinteet. Insinööriksi opiskelu sisältää paljon kaikkea hauskaa. Tutustu lisää ja sukella mukaan opiskelijakulttuurin riemuihin!

Danske Bankin etupaketti opiskelijalle

Hyödynnä Danske Bankin etupaketti liiton opiskelijajäsenelle! Siihen kuuluu etuja mm. opintolainaan, luottokorttiin, säännölliseen rahastosäästämiseen ja osakesäästötiliin.

Usein kysytyt opiskelijajäsenyydestä

Askarruttaako jokin asia opiskelijajäsenyydessä? Katso löytyykö vastaus Usein kysytyistä kysymyksistä.

Avoimet työpaikat

Työpaikkatori on avoin työpaikkojen ilmoitusjärjestelmä, josta löydät niin töitä, kesätöitä, kuin opinnäytetyöaiheita. Voit suodattaa ilmoituksia sijainnin tai hakusanojen mukaan.