Tavoitteena reilu työelämä

Niin kuin hyvin tiedät, elämässä sattuu ja tapahtuu. Välillä mukavia ja välillä vähän vähemmän mukavia. Insinööriliitto on olemassa, jotta sinun ei tarvitse huolehtia turhista ja jäädä yksin selvittämään asioitasi. Liiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja tarjoaa työkaluja työhyvinvointiin. Anna Insinööriliiton maskotin IN-551 kertoa parhaita puolia liiton jäsenyydestä.

 

Lähde robottiystävämme IN-551:sen seikkailulle mukaan. Osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä. Lupaamme, että et hyydy kesken matkan, eikä muuten robottimmekaan. Paina nyt!

 

 

IN-551 syntyi taitavien animaattoreiden ja tekniikan ammattilaisten yhteistyönä. Sen SSD-levylle on koodattu jäsenyyden kaikki edut. Koska IN-551:lla on muhkea keskusmuisti, se pystyy prosessoimaan jäsenyyden hyödyt, palvelut ja edut sekunneissa ja takaa näin työhyvinvointinsa maksimitilan.

Testaa muistisi ja osallistu Jopon arvontaan!

Testaa, jäikö robotin tarina mieleesi ja millainen on oman SSD-levysi laita? Osallistu lopuksi arvontaan, jossa pääpalkintona on Helkama e-jopo – jokaisen polkevan insinöörin unelma.

Siirry pelaamaan!


Animaatio > Muistipeli > Työpaikkakysely > Arvonta > Kiitos