3.10.2022

Avoin työpaikka: Työehtoasiantuntija (2 paikkaa)

Insinööriliitto hakee Pasilan toimistoon kahta työehtoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kun haluat mukaan suomalaisen työelämän kehittämisen ytimeen ja tekemään töitä työehdoista neuvottelemisen ja asiantuntijoiden järjestäytymisen kanssa, Insinööriliitossa on huipputiimi odottamassa sinua työkaveriksi. Paikka on juuri sinulle, jos sydämessäsi on vielä poltetta ja sielussa liekkiä. Työelämä ja työmarkkinat ovat murroksessa ja nyt tarvitaan tilanteen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin uusia tekijöitä.

Työehtoasiantuntijan tehtävänä on osallistua suomalaisen työelämän kehittämiseen eri sopimusalojen asiantuntijana auttamalla ja neuvomalla luottamushenkilöitä heidän työpaikoillaan.

Ensimmäinen tehtävä keskittyy Insinööriliiton suurimman alan, teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden, toimintaan. Olet mukana vastuullisissa tehtävässä sopimusalan neuvottelutoiminnassa ja autat luottamushenkilöitä ja jäseniä heidän työpaikoillaan. Toinen tehtävistä on yleisempi tarkempien vastuiden määräytyessä oman osaamisesi ja myöhemmin tiimissä käytävien keskustelujen mukaan.

Hyvät lähtökohdat tehtävään

– sinulla on soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä
– osaat työskennellä itsenäisesti ja priorisoida asioita
– olet innostunut työehtojen kehittämisestä

Työssä onnistumista tukee suomalaisen sopimusjärjestelmän ja työ- ja virkaehtosopimusten tunteminen sekä ymmärrys insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden työstä ja työelämätarpeista. Työ sisältää matkustamista, vaihtelevia työaikoja ja ajoittaista kiirettä.

Sinua odottaa

– monipuolinen työnkuva
– kilpailukykyiset työsuhteet ehdot
– mukava ja energinen työyhteisö
– joustavat etätyömahdollisuudet

Lisätietoja antaa edunvalvontajohtaja Petteri Oksa, 040 577 0644, petteri.oksa@ilry.fi. Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 23.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry(at)ilry.fi.