Avoin työpaikka – työehtoasiantuntija

Haemme Pasilan keskustoimistoomme työelämä- ja lakipalvelujen tiimiin työehtoasiantuntijaa. Tehtävä on vakituinen.

Vetääkö veri edunvalvontaan ja sykkiikö sydämesi palkansaajien aseman puolustamiselle?  Hyvä, sillä voit olla henkilö, jota tarvitsemme juuri nyt.

Riittää, että tiedät, miten ihmiset työpaikoilla toimivat ja miten järjestäytymisestä puhutaan. Sen lisäksi osaat heittäytyä eri alojen työehtojen kiemuroihin ja selvittää niitä jäsenistön eduksi. Selvää on, että työmarkkinat, työ -ja virkaehdot, työtaistelut, jäsenistön neuvonta sekä luottamusmiesten valinnat ja ohjaus kiinnostavat.

Voit siis aivan hyvin olla uusi työehtoasiantuntijamme. Kannattaa lukea hakemus loppuun ja kysyä lisää, jos jokin askarruttaa. Sekin meille käy, että laitat jo tässä vaiheessa hakemuksesi tulemaan.

Akavalainen Insinööriliitto tekee edunvalvontaa jäsenistön etu edellä. Kehitämme työehtoja sopimustoiminnalla, neuvomalla jäsenistöä ja luottamushenkilöitä, hankkimalla liittoon lisää jäseniä ja innostamalla ihmisiä työpaikoilla ja vapaa-ajalla osallistumaan eri alojen toimintaan.

Työehtoasiantuntijan työtä on muun muassa antaa jäsenille heidän kaipaamaansa apua ja neuvoja, toimia eri sopimusaloilla asiantuntijana ja vierailla yrityksissä, joissa jäsenemme työskentelevät.

Onnistuaksesi tarvitset ennakkoluulotonta asennetta työehtojen kehittämiseen. Työ- ja virkaehtojen tuntemus on avuksi. Taito saada ihmiset ymmärtämään ja innostumaan on työssäsi ehdoton plussa. Ilman kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja asioiden priorisoimiseen on tehtävässä vaikea onnistua. Kiirettä ja epäsäännöllisiä työaikojakin pitää välillä sietää. Ymmärrys insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden työelämätarpeista auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Työehdot määräytyvät Insinööriliiton henkilökunnan työehtosopimuksen mukaan. Kyllä niillä kelpaa töitä tehdä.

Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 29.5.2022 mennessä osoitteeseen rekry(at)ilry.fi.

Tehtävää koskevat tiedustelut edunvalvontajohtaja Petteri Oksa, 040 577 06 44 tai petteri.oksa@ilry.fi.