12.10.2022

Uusi jäsenetu Bodymajan tuotteista

Bodymaja on suomalainen kehonkoostumusmittausten asiantuntija. Kehonkoostumusmittaus eli inbody-mittaus on patentoituun bioimpendanssimenetelmään perustuva teknologia, joka antaa tarkan raportin lihaksen, rasvan ja veden määrästä kehon eri osissa. Perinteisesti mittauslaitteet ovat olleet vain ammattikäyttäjien saatavilla ja mittaukseen on päässyt rajoitetusti kuntosalien, fysioterapian tai muun terveydenhuollon kautta. Suomalainen Bodymaja Oy tuo mittaukset nyt suoraan kaikkien ulottuville ilman välikäsiä. 

Kehonkoostumusmittaus mielletään usein vain urheilijoiden ja aktiiviliikkujien välineeksi, mutta se on paljon muutakin. Kuka tahansa omasta hyvinvoinnistaan kiinnostunut saa tuntuvaa hyötyä testaustuloksista ja voi hyödyntää tietoa omassa arjessaan, olipa kyse painonhallinnasta, istumatyöläisen hyvinvoinnista tai vaikkapa ennakoivasta lihaskunnon seurannasta iän karttuessa.

Bodymajan mittauspisteet sijaitsevat kauppakeskuksissa, siellä missä ihmiset muutenkin liikkuvat. Ne ovat auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Mittauspisteitä on lokakuussa 2022 yhteensä kymmenessä eri kauppakeskuksessa.

 – Haluamme pitää kynnyksen mahdollisimman matalana. Bodymajan mittauspisteet perustuvat itsepalveluun. Asiakas saa verkkokaupastamme ovenavaukseen oikeuttavan linkin, jota klikkaamalla hän pääsee mihin tahansa toimipisteeseemme. Ajanvarausta ei tarvita, eikä mittauksen yhteydessä tarvitse kuunnella myyntipuheita muihin tuotteisiin liittyen tai joutua keskustelemaan tuloksista kenenkään kanssa. Mittaustapahtuma on täysin yksityinen. Kuitenkin automaattimaisen luonteen takana on aito palvelu asiakaspalveluineen.

Hyödynnä Insinööriliiton -25% jäsenetu ostamalla haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti etukäteen verkkokaupasta Member+ -jäsenetupalvelun kautta ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii. Hinta sisältää sekä testauksen että erittäin helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä kassalla Member+ -jäsenetupalvelusta löytyvää jäsenetukoodia. Koodi syötetään kassalla “Paina tästä ja kirjoita koodi” -painikkeesta.
Siirry Member+ -jäsenetupalveluun ja lunasta etu!