7.6.2022

Insinööriliitto Suomen Hostellijärjestön jäseneksi – jäsenille hostellietuja

Insinööriliitto on liittynyt Suomen Hostellijärjestön jäseneksi, minkä johdosta Insinööriliiton jäsenillä on käytössään Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut.

Suomen Hostellijärjestö ry on yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, jonka verkostoon kuuluu lähes 50 hostellia ympäri Suomen. Hostellijärjestö ja sen verkoston hostellit ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3500 hostellia lähes 90 maassa.

Yksilöllistä, yhteisöllistä ja vastuullista hostellimajoitusta kaikille

Hostellit ovat kaikille avoimia yöpymispaikkoja, joissa voit majoittua edullisesti loma- tai työmatkalla, yksin tai porukalla. Kaikki Hostellijärjestön verkoston hostellit ovat yksilöllisiä omine erityispiirteineen. Persoonallisia majoitusvaihtoehtoja löytyy aina design-hostelleista Suomen Parhaaksi Hostelliksi valittuun hostelliin.

Hostellit ovat siistejä ja kodikkaita ja niiden yhteiset oleskelu- ja keittiötilat mahdollistavat tutustumisen muihin matkailijoihin. Valittavanasi on erilaisia huoneita jaetuista huoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. Useat hostellit tarjoavat myös erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia.

Hostellit ovat luonnostaan ekologisia majoitusvaihtoehtoja ja voivat myös hakea Hostelling Internationalin -laatusertifikaattia sekä Luonto-Liitto suosittelee-merkkiä.

Majoittumalla hostelleissa sekä varaamalla majoituksesi Hostellijärjestön verkkosivulla tai suoraan hostellista tuet paitsi kestävää ja vastuullista matkailua, myös järjestön yleishyödyllistä toimintaa ja samalla hostellitoimintaa pyörittäviä perhe-, tai pienyrittäjiä.

Hostellijärjestön edut Insinööriliiton jäsenille:

10 %:n majoitusalennus Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa.

Mahdollisuus tilata Kotimaan hostellikortti maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Hostellijärjestön verkoston hostelleista Suomessa sekä useita muita hostellikorttietuja.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata tästä >>
Kortti toimitetaan sähköpostin liitteenä.

Kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen yöpymisestäsi kaikissa Hostelling International (HI) hostelleissa Suomessa ja maailmalla. Kansainvälisellä hostellikortilla saat lisäksi paljon muita kansainvälisiä hostellikorttietuja.

Kansainvälisen hostellikortin voit ostaa Hostellijärjestön verkkokaupasta >>  

Majoitusalennukset saat, kun varaat majoituksen osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin. Jäsenyys tulee todistaa hostelliin saavuttaessa.

Hostellijärjestö ja hostellit toivottavat tervetulleeksi lomailemaan ja majoittumaan hostelleissa!