3.4.2024

Monipuolisia teknisen alan työmahdollisuuksia julkisella sektorilla

Maankäyttöinsinööri, tietoturva-asiantuntija, kaavoitusarkkitehti, tekninen päällikkö, data-analyytikko – tässä vain muutamia esimerkkejä tehtävistä, joita kuntasektorilta löytyy.

Kun etsit uutta suuntaa urallesi, muista töitä hakiessasi kuntarekry.fi! Avoimia työpaikkoja on avoinna jatkuvasti ympäri Suomen, niin kokeneemmille tekijöille kuin vastavalmistuneille sopivia. Opiskelija – kuntaorganisaatiot palkkaavat myös runsaasti teknisten alojen korkeakouluharjoittelijoita joka vuosi. Paikkoja on auki erityisesti alkuvuodesta kesäajalle, mutta vaihtelevasti myös muina aikoina.

Kuntarekry.fi -sivustolta löydät kunta- ja hyvinvointialuesektorin avoimien työpaikkojen lisäksi mm. kätevän hakuvahdin sekä käytännönläheisiä työnhakuvinkkejä työnhakusi tueksi. Voit myös tallentaa omaan hakijaprofiiliisi kaikki perustietosi (yhteystiedot, työkokemuksen, koulutukset) ja hyödyntää profiilin tietoja aina pohjana uusille hakemuksille – näin hakemuksen jättäminen kevenee huomattavasti.

Kuntarekryn nettisivuilla pääset myös tutustumaan erilaisiin työnantajiin ja heidän esittelyihinsä. Testaa myös, mikä julkisen sektorin työnantaja sinulle sopisi lyhyen visailun muodossa täältä!