Battle of Boomers & Engineers

Insinööriliitto on mukana tukemassa esports-turnausta, jossa taistellaan CS:GO:n mestaruudesta ja jopa 5 000 € palkintopotista!

Battle of Boomers & Engineers tuo yhä useammalle mahdollisuuden osallistua oikeaan kilpapeliturnaukseen. Turnauskarsinnat alkavat 26.10.2022 ja finaali järjestetään lauantaina 3.12. Counter-Strike-finaaliturnaukseen osallistuu neljä tiimiä, joissa kussakin pelaa kolme pelaajaa. Näistä tiimeistä kaksi kulkee Suomen tunnetuimpien CS:GO-organisaatioiden nimissä eli mukana olevat esports-ammattilaistiimit ovat ENCE ja HAVU.

ENCE-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Joona “Natu” Leppänen, tunnettu somevaikuttaja Eetu “Eeddspeaks” Pesonen ja insinööripelaaja. HAVU-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola, tunnettu somevaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen ja insinööripelaaja.

Karsintakisat ja eteneminen

Insinööriliiton jäsenille ja opiskelijajäsenille järjestetään kaksi eri karsintakisaa. Liiton kaksi parasta pelaajaa pääsee mukaan ammattilaistiimeihin, ja opiskelijoista kolme parasta muodostavat finaaliturnaukseen oman opiskelijatiimin. Samaan aikaan järjestetään myös kaikille amatööripelaajille avoin karsintakisa, jonka kolme parasta muodostavat finaalin neljännen tiimin. Kaikki kolme eri kohderyhmille suunnattua karsintaa järjestetään Battle of Boomers & Engineers -taitokartalla nopeuskisana 26.10.-20.11.2022 välisenä aikana. Taitokartalla omaa aikaansa voi yrittää parantaa itsenäisesti niin monta kertaa kuin haluaa itselleen sopivina ajankohtina.