Lisää opiskelumuotosi ja voita iPad!

Arvonta on päättynyt ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Insinööriliitto haluaa tukea ja auttaa kaikkien opiskelijajäsentensä taivalta heti opiskelujen alusta saakka. Lisää opintotietoihisi opiskelumuodoksi joko päivätoteutus tai monimuotototeutus ja pidä jäsentietosi ajan tasalla, niin saat tilanteeseesi sopivaa ajantasaista tietoa. Kun teet opiskelumuodon lisäyksen 31.12. mennessä, olet mukana kahden iPadin arvonnassa!

 

Ohjeet opintotietojen päivittämiseen

Voit lisätä opiskelumuotosi Insinööriliiton Jäsensivujen eAsioinnissa seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 

  1. Kirjaudu Insinööriliiton Jäsensivuille
  2. Siirry eAsiointiin
  3. Avaa Jäsentiedot
  4. Valitse muokkaa, halutun koulutustiedon kohdalta 
  5. Lisää täppä oikeaan opiskelumuoto-kohtaan (päivätoteutus tai monimuotototeutus)

Vain opiskelijajäsen voi lisätä opiskelumuodon eAsioinnissa ja osallistua tähän arvontaan.

iPadien arvonta

Palkintona opintotietojen päivittämisestä arvotaan kaksi iPadia. Arvonta suoritetaan kaikkien niiden Insinööriliiton opiskelijajäsenten kesken, jotka ovat kirjautuneet eAsiointiin ja lisänneet opiskelumuotonsa 1.11.-31.12.2023 välisenä aikana.

 

Arvonnan lisätiedot

Arvonnan järjestää Insinööriliitto IL ry.

 

Annetut tiedot jäävät vain Insinööriliiton käyttöön, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Arvontaan voi osallistua vain Insinööriliiton opiskelijajäsenet. Arvonta suoritetaan 8.1.2024 ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä viikon kuluessa ilmoituksesta, arvotaan uusi voittaja. Palkinto voidaan sovitusti noutaa tai toimittaa voittajalle. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.