14

marras

14.11.2024 klo 09:00 -

14.11.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 13.6.2024 klo 12:00, päättyy 14.11.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

ESG ja vastuullisuuden kehittäminen | Sosiaalinen vastuu

Marraskuun 2024 webinaarisarja käsittelee kestävää kehitystä, vastuullisuutta ja sen kehittämistä. Webinaareissa avataan ESG-lyhenteen merkitystä ja kuvataan askeleita vastuullisuuden edistämiseen. Kyseessä on webinaarisarja, mutta sisältö mahdollistaa osallistumisen myös itsenäisesti jokaiseen webinaariin erikseen.

Toisessa webinaarissa käsitellään sosiaalista vastuuta eli ESG:n S:ää (Social). Mitä sosiaalinen vastuu tarkoittaa? Mitä tarkoittaa lyhenne DEIB? Onko yhteiskunnallinen vastuu osa sosiaalista vastuuta? Voiko sosiaalista vastuuta mitata? Webinaarissa esitellään EU:n kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) sosiaalista vastuuta koskevat standardit. 

Sosiaalisen vastuun teemaa havainnollistetaan yritysesimerkin kautta.  

Webinaarisarjan tuottaa Excellence Finland yhdessä verkostokumppaninsa Riikka Rantakarin kanssa. Excellence Finland on verkosto, jossa tavoitteelliset organisaatiot ja niiden ammattilaiset voivat kehittyä ja oppia toisiltaan. Tavoitteenamme on menestyvä Suomi, jonka kilpailukyky on rakennettu kestävälle pohjalle. Visiomme saavuttaminen vaatii suomalaisten organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvaa kehittämistä. 

Webinaarien asiantuntijana toimii Excellence Finlandin verkostokumppani, FitComm Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Riikka Rantakari. Riikka Rantakari on työskennellyt yli 24 vuotta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden parissa. Hän on ollut mukana kymmenien yritysten ja organisaatioiden vastuullisuuden kehittämisessä. Riikka toimii myös muun muassa viestinnän ammattilaiset ProCom ry:n kestävän kehityksen verkoston puheenjohtajana, ProComin vuosikertomuskilpailun vastuullisuustuomarina sekä Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:n hallituksen puheenjohtajana. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.