10

joulu

10.12.2024 klo 16:30 -

10.12.2024 klo 17:30

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 18.6.2024 klo 12:00, päättyy 7.12.2024 klo 15:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Jaksaminen ja oman mielen hallinta

Sinä olet se, joka voi vaikuttaa juuri tähän hetkeen ja siihen, miten opit voimaan paremmin. Et ole yksin, välillä me tarvitsemme toisilta tukea ja kannustusta, jotta elämä kantaa.

Koulutuksessa pureudutaan:

  • Oma keho ja mieli
  • Matkalla omaan mieleen – Ajatusten hallinta
  • Mitä otat mukaan menneestä suunnatessa tulevaan
  • Jaksamisen tukeminen erilaisten keinojen avulla
  • Tunteet ja niiden hallinta

Keskity juuri tähän hetkeen ja ota siitä kaikki ilo irti. Tunteet tulevat ja menevät, älä jää niihin kiinni. Sinä voit vaikuttaa omaan kehoosi, oman mielen avulla. Pysähdy siis tarkkailemaan mitä mieli yrittää sinulle sanoa mutta pidä toiminta itselläsi.

Kouluttajana toimii niin insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.