31

maalis

31.3.2023 klo 09:00 -

31.3.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.12.2022 klo 12:00, päättyy 31.3.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Keskeiset talousluvut ja ennusteet

Viime vuosina Suomen kansantalous on kohdannut monia poikkeuksellisia haasteita. Koronapandemia johti laajoihin lomautuksiin työmarkkinoilla, ja pandemian vaikutukset näkyivät myös Suomen talouskasvussa. Pandemian jälkeen korkeaksi noussut inflaatio heikensi palkansaajien ostovoimaa rajusti. Vuoden 2022 talousennusteet loivat synkän ja epävarman kuvan Suomen talouden tulevista vuosista. 

Webinaarissa käydään läpi Suomen talouden tilannekuvaa ja kehitystä, sekä uusimpia talousennusteita. Talouden kokonaiskuvan luomiseksi käydään läpi seuraavia teemoja: 

  • Suomen talouskasvu 
  • Inflaatio ja ostovoima 
  • Työmarkkinatilanne 
  • Kilpailukyky 
  • Viimeisimmät ennusteet ja talouden näkymät 

Kouluttajana toimii Insinööriliiton ekonomisti Paavo Hurri. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.