29

loka

29.10.2024 klo 09:00 -

29.10.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 13.6.2024 klo 12:00, päättyy 29.10.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Pehmeät taidot – keskeisiä työelämätaitoja

Pehmeitä taitoja arvostetaan työelämässä jatkuvasti enemmän. Työnantajista 25% ei löydä sopivaa työntekijää puuttuvien pehmeiden taitojen takia. Tutkimukset osoittavat pehmeiden taitojen merkityksen myös työhyvinvointiin ja tehokuutteen liittyen. Mitä enemmän työyhteisössä on pehmeillä taidoilla varustettuja työntekijöitä, sen vähemmän henkilöstöllä on sairauspoissaoloja ja yritys takoo kovempaa tulosta. Vuonna 2024 ei enää panostetakaan vain koviin taitoihin, vaan huomio keskittyy enemmän pehmeisiin taitoihin. Webinaarissa saat vinkkejä, miten kerrot omista pehmeistä taidoistasi ja miksi niiden merkitys korostuu jatkuvasti.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mitä ovat pehmeät taidot?
  • Miksi pehmeät taidot ?
  • Miten mitata ja kehittää pehmeitä taitoja?
  • Miten sanallistaa omat pehmeät taidot todisteiden avulla

Kouluttajana uravalmentaja Emilia Sorajoki.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.