28

syys

28.9.2024 klo 17:00 -

28.9.2024 klo 19:00

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Sirkus Finlandian näytös

Huikeaa akrobatiaa eri muodoissa, klovneriaa, taiturointia hevosen selässä – ilta sirkuksessa ei jätä ketään kylmäksi!

Helsingin Insinöörit ja Insinööriliitto tarjoavat jäsenilleen mahdollisuuden nähdä maailman suurimman suomalaisen sirkuksen, Sirkus Finlandian upean ohjelman edulliseen jäsenhintaan.

Syyskuun lopulla Sirkus Finlandia pystyttää telttansa Helsingissä Käpylän liikuntapuistoon, ja tuolloin sirkukseen on tarkoitus lähteä oikein isolla porukalla: koko esitys on varattu insinööreille ja muille tekniikan alan ammattilaisille seuralaisineen. Näytökseen voivat varata lippuja kaikki Insinööriliiton jäsenet.

Tapahtuman kulku:

  • Ilmoittautuminen ja lippuvaraukset aukeavat 6.8. Liput tilataan suoraan Ticketmasterilta.
  • Näytöksen kesto on väliaikoineen noin kaksi tuntia (klo 17-19). Sirkusalueelle pääsee tuntia ennen (klo 16) ja sirkustelttaan noin puoli tuntia ennen näytöksen alkua (klo 16.30).
  • Lippuvaraukset: Lippuja voi ostaa korkeintaan kahdelle aikuiselle ja neljälle lapselle per jäsen eli voit osallistua puolison/seuralaisen/kaverin sekä neljän lapsen kanssa.
  • Lippujen jäsenetuhinta: 18 € / lippu (+ Ticketmasterin varausmaksu 1,50 € / ryhmä). Liput tulevat suoraan Ticketmasterin kautta.
  • Peruutusehdot: Jos joudut syystä tai toisesta perumaan varauksen, tee se viimeistään viikkoa ennen eli 21.9.2024, jolloin tarjoamme lippuja jonotuslistalla oleville. Peruutustapauksissa emme poikkeustapauksia lukuun ottamatta palauta maksuja.
     

HUOM! Sirkuksen näytökset sisältävät ajoittain kovia ääniä ja nopeita valoefektejä. Jos olet herkkä koville äänille tai kirkkaille vilkkuvaloille, suosittelemme harkitsemaan asianmukaisten suojainten käyttöä. Näytöksemme voivat sisältää myös muita voimakkaita visuaalisia ja äänellisiä tehosteita, jotka saattavat vaikuttaa herkempiin katsojiin. Kiitos ymmärryksestä ja mukavaa näytöstä.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ: Ticketmasterin lippukauppa aukeaa 6.8.

Lisätietoja: Helsingin Insinöörit HI ry Jussi Saari, tapahtumatuottaja jussi.saari@helins.fi, 050-5220402
Järjestäjä: Helsingin Insinöörit HI ry