Insinööriliiton ansiomitalien hakeminen

Insinööriliiton ansiomitalit on haettavissa viimeistään maanantaina 15.5.23. Ansiomitalin voi hakea luottamustehtävissä ansioituneelle ja hyvämaineiselle jäsenelle. Ansiomitalin myöntämisessä käytetään aina kokonaisharkintaa sekä noudatetaan hallituksen hyväksymää palkitsemisohjesääntöä ja pisteytystaulukkoa.

Löydät sivun lopusta:

  • palkitsemisohjesäännön
  • ansiomitalin hakupohjan
  • malliksi täytetyn pisteytystaulukon ja ohjeistuksen
  • luettelon IL:n ansiomitalilla palkituista.

Ohjesääntöön ja pisteytystaulukkoon kannattaa tutustua huolellisesti, sillä ansiomitaleja myöntäessään Insinööriliiton hallitus pitäytyy tiukasti ohjesäännön ja pisteytystaulukon määräyksissä.

Ansiomitaliahakemukset (täytetyt pisteytystaulukot) pyydämme toimittamaan keskusliiton toimistoon viimeistään maanantaina 15.5.23.

Hakemukset täytetään sähköisesti ja lähetetään sähköpostin liitteenä osoitteeseen jarjestoasiat@ilry.fi. Allekirjoitukseksi käy ehdotuksen tekijän nimi ja yhteystiedot viestikentässä.

Myönnetyt ansiomitalit laskutetaan jäsenjärjestöiltä.

Liitteet


Valtiollisten kunniamerkkien hakeminen:

Jäsenjärjestön on toimitettava esityksensä valtiollisten kunniamerkkien tai arvonimien hakemisesta viimeistään maanantaina 15.5.23 osoitteella jarjestoasiat@ilry.fi tai postitse Insinööriliitto, Marja Riihimäki, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki.

Ohjeet valtiollisten kunniamerkkien hakemiseen löytyy Ritarikuntien verkkosivuilta.

Apua Insinööriliiton ansiomitalin sekä valtiollisen kunniamerkin hakemuksen tekemiseen saat liiton toimistolta, jarjestoasiat@ilry.fi.