Haalarimerkkikilpailu

1. Yleistä

Kilpailussa ideoidaan Insinööriliiton Rakennusarkkitehdit-verkostolle haalarimerkkejä.

Kilpailun parhaimmista ehdotuksista toteutetaan ainakin kaksi eri haalarimerkkiä, ja parhaat ehdotukset palkitaan. Merkkejä postitetaan veloituksetta Insinööriliiton jäsenenä oleville rakennusarkkitehdeille ja ra-opiskelijoille, sekä jaetaan syksyllä 2021 aloittaville opiskelijoille.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa rakennusarkkitehti (AMK) tutkinnon suorittanut tai sitä opiskeleva. Kilpailu järjestetään 12.4.-23.5.2021.

2. Kriteerit ja arviointi

Merkin muoto, tyyli ja värit ovat vapaasti valittavissa. Merkki voi kuvastaa verkostoa tai liittyä rakennusarkkitehtuuriin/ ra-opintoihin. Ehdotusten arvioinnissa kiinnitetään huomiota merkin tekniseen ja visuaaliseen kokonaisuuteen sekä toimivuuteen, selkeyteen ja sommitteluun.

Suunnittelussa kannattaa välttää pieniä yksityiskohtia sekä pientä tekstiä. Merkissä ei tarvitse olla Insinööriliitto-sanaa tai liiton merkkiä. Insinööriliiton uutta tunnusta, tyyliteltyä poikkileikkausta suhdeviivaimesta, ei saa käyttää merkissä.

Ehdotuksen mukaan tulee liittää yhteystiedot (nimi, puh.nro, sähköposti), jotta voittajaan/voittajiin voidaan olla yhteydessä. Kilpailun raati päättää voittajan/voittajat toukokuun 2021 aikana.

3. Oikeudet

● Kilpailutyön on oltava kilpailijan itse tekemä originaalityö ja hänellä tulee olla kaikki tekijänoikeudet.

● Osallistuja voi lähettää kilpailuun korkeintaan kolme (3) ehdotusta (työt numeroitava).

● Suunnittelija antaa osallistujatyönsä Rakennusarkkitehdit-verkoston vapaaseen käyttöön ja sitoutuu siirtämään kaikki merkin käyttöoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, yksinoikeudella Rakennusarkkitehdit-verkostolle.

● Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyihin kuviin ja piirroksiin liittyviä oikeuksia muille kuin Rakennusarkkitehdit-verkostolle.

4. Palkinto

2×50 euron S-ryhmän lahjakorttia.

5. Ehdotusten toimittaminen

Ehdotukset toimitetaan digitaalisessa muodossa (yleisimmät kuvaformaatit kuten jpg tai tiff) osoitteeseen rakennusarkkitehdit@ilry.fi 23.5.2021 klo 23.59 mennessä. Voit kysyä lisätietoja tästä osoitteesta.