14

elo

14.8.2024 klo 13:00 -

14.8.2024 klo 13:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 21.5.2024 klo 12:00, päättyy 9.8.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Bing Chat Enterprise Copilot – työelämän tekoäly!

Tule mukaan oppimaan, kuinka Bing Chat Enterprise voi tehostaa työtäsi! Kurssilla käydään läpi, miten hakea ja analysoida tietoa ja tuottaa sisältöä Bingin tekoälytoimintojen avulla.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on opastaa Bing Chat Enterprise -palvelun käytössä Microsoft 365-ympäristössä, sekä selittää palvelun perusominaisuudet ja kuinka voit hyödyntää niitä työssäsi. Opit myös perusteet miten kirjoittaa hyviä komentoja saadaksesi chatistä kaikki irti!

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu peruskäyttäjille, yritysjohtajille, IT-asiantuntijoille, ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tekoälypohjaisten chat-ratkaisujen hyödyntämisestä yritysympäristössä.

Ohjelmaversio

Koulutuksessa käytetään Bing Chat Enterpriseä Edge-selaimen viimeisimmällä versiolla.

Koulutuksen sisältö

Bing Chat Enterprisen Perusteet

  • Miten pääset siihen käsiksi
  • Näin käskytät tekoälyä toimimaan
  • Miten käytät omaa tai ulkopuolista dataa Bingin kanssa
  • Promptien kirjoittaminen ja muokkaaminen

Mitä sillä voi tehdä?

  • Tekstin (artikkelit, blogikirjoitukset, jne) tuottaminen tekoälyllä
  • Tiedon hakeminen ja kysymyksiin vastaaminen
  • Kuvien käyttö Chatin kanssa
  • Tiedon analysointi ja vertailu

Avainsanat

Bing Chat Enterprise, Tekoälykäyttöliittymä, Microsoft 365, Teams, SharePoint, OneDrive, Käyttöönotto, Käyttöliittymä, Tekoälyn ohjaaminen, Promptit, Tekstin tuottaminen, Artikkelit, Blogikirjoitukset, Tiedonhaku, Kysymyksiin vastaaminen, Kuvien käyttö, Tiedon analysointi, Datan esittäminen, Yhteistyö, Viestintä, Tiimityö, Käytännöt


Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan asiantuntijoille suunnatuista koulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity 75 000  jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi tähän Eduhousen järjestämään koulutukseen, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen trainings@eduhouse.fi. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ilmesty etäkoulutukseen, joudut maksamaan koulutuksen hinnan itse.