9

syys

9.9.2024 klo 09:00 -

9.9.2024 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 21.5.2024 klo 12:00, päättyy 4.9.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

ChatGPT – käyttö työn tehostajana!

Tekoälyn avulla voit tehdä työsi tehokkaammin ja tuottaa materiaaleja tai analysoida tietoja paremmin, kuin koskaan. ChatGPT mullistaa blogikirjoitukset, raportit, esitykset ja monia muita asioita, mutta sen käyttö vaatii osaavan käyttäjän.

Opi hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti arjessa ja työssä ChatGPT:n käyttötyön tehostajana -kurssilla. Kurssi on helppo ja saavutettava sekä aloittelijoille että jo jonkin verran tietoa omaaville. Oppimisen jälkeen voit hyödyntää ChatGPT:n monipuolisia taitoja, kuten tietojen analysointia, kirjoittamista, kääntämistä ja paljon muuta. Nauti tehokkuuden ja tuottavuuden lisääntymisestä, kun opit käyttämään tekoälyä työssäsi.

Tavoite

Tämän kurssin tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet hyödyntävät ChatGPT:tä suomen kielellä tehokkaasti ja tarkasti.

Kenelle

Tämä kurssi tarjoaa perustiedot ja käytännön harjoituksia ChatGPT:n käytöstä suomeksi sekä monilla muilla kielillä. Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet hyödyntää ChatGPT:tä arjessa ja työssä, esimerkiksi tietojen hakemisessa, raporttien luomisessa, Excelin käytössä, sisällön kääntämisessä, tiedon muotoilussa, blogien ja sosiaalisen median kirjoittamisessa sekä PowerPoint-esitysten tekemisessä.

Ohjelmaversio

Tässä koulutuksessa käytetään uusinta ChatGPT-versiota. Löydät sen tämän linkin kautta https://chat.openai.com. Suosittelemme kirjautumaan palveluun ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksen sisältö

ChatGPT:n perusteet

  • Mihin ChatGPT:tä voidaan käyttää
  • Miten ChatGPT:tä käytetään suomeksi
  • ChatGPT:n käyttö useilla kielillä

ChatGPT:n hyödyntäminen arjessa ja työssä

  • Käytännön esimerkkejä ChatGPT:n hyödyntämisestä työssä, kuten kysymyksiin vastaaminen, tietojen hakeminen ja raporttien luominen
  • ChatGPT:n käyttö Excelin kanssa
  • Sisällön kääntäminen ChatGPT:llä
  • Tiedon muotoilu ChatGPT:llä
  • Blogien ja sosiaalisen median kirjoittaminen ChatGPT:n avulla
  • PowerPoint-esitysten tekeminen ChatGPT:n avulla
  • Projektityöskentely ChatGPT:n kanssa

Avainsanat

ChatGPT, suomi, tekoäly, tekstinhallinta, käyttö, opastus, Excel, kääntäminen, muotoilu, blogit, sosiaalinen media, PowerPoint


Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan asiantuntijoille suunnatuista koulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity 75 000  jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi tähän Eduhousen järjestämään koulutukseen, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen trainings@eduhouse.fi. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ilmesty etäkoulutukseen, joudut maksamaan koulutuksen hinnan itse.