31

heinä

31.7.2024 klo 17:15 -

31.7.2024 klo 21:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.5.2024 klo 14:00, päättyy 21.6.2024 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Lähtisitkö -musiikkikomedia Lappeenrannassa

Tervetuloa mukaan kesäteatteriin! Ennen teatteriesitystä järjestetään yhteinen Insinööriliiton jäsentilaisuus makasiiniravintolalla. 

Pinky Ponky Productions Oy:n tuottama näytelmä Lähtisitkö tekee kunniaa Pave Maijasen hiteille. Esitystä rytmittävät Pave Maijasen tunnetut kappaleet kuten Lähtisitkö, Elämän nälkä ja Jano.

– “Pave Maijanen on yksi merkittävimmistä musiikin tekijöistä Suomessa, ja hänen hittiensä sanat ja melodiat saavat monen sydämen sykkimään nostalgisissa tunnelmissa. Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme esittää Lappeenrantalaisille niin tutun musiikkitaiteilijan loistavia biisejä kesän näytelmässä”, kertoo Sami Hintsanen, Pinky Ponky Productionsin käsikirjoittaja.
 

Illan kulku:

  • Ilta aloitetaan klo 17.15 yhteisellä tilaisuudella makasiiniravintolassa.
  • Lipun hinta jäsenelle on 20 € ja avecille 30 €. Hintaan sisältyy teatterilippu ja väliaikatarjoilut (kahvi/tee + pulla + avec).
  • Teatteriliput jaetaan jäsentilaisuudessa ja lipun saaminen edellyttää osallistumista yhteiseen tilaisuuteen. 
  • Voit ottaa mukaan yhden liittoon kuulumattoman seuralaisen.
  • Paikkoja on rajoitetusti.
     

Pohjois-Kymen Insinöörit järjestävät edestakaisen kuljetuksen Kouvolasta Lappeenrantaan. Kyytiin voi tulla Kouvolan ja Lappeenrannan väliltä. Paluukuljetus lähtee teatteriesityksen jälkeen samaa reittiä takaisin Kouvolaan. Kuljetusten tarkempi aikataulu ja reitti vahvistuvat, kun osallistujat ovat tiedossa.

 

Vetäjä: Markus Saukkonen, Tietoala (markus.saukkonen@tietoala.fi)
Järjestäjä: Insinööriliitto ja Tietoala

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksua ei palauteta.