5

syys

5.9.2024 klo 16:30 -

5.9.2024 klo 17:30

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 11.6.2024 klo 12:00, päättyy 5.9.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Motivoidu oppimalla

Asenteen avulla voit vaikuttaa omaan vireyteen ja tapaan tehdä, onnistua, mennä eteenpäin elämässäsi. Motivoidu oppimalla -webinaarin avulla pääset pureutumaan motivaation merkitykseen osana henkilökohtaista kehitystä ja hyvinvointiasi.

Koulutuksessa pureudutaan

  • Aseta tavoite – jotta teidät mitä tavoittelet
  • Etsi intohimosi ja haasta itseäsi
  • Tutustu tuntosarviisi, pysähdy kuulemaan mitä maailmalla on tarjota juuri sinulle
  • Löydä utelias lapsi itsestäsi
  • Sinä vastaan maailma
  • Opi uutta ja jaa oppimaasi

Oppimista on ja tulee olemaan läpi elämän. Voimme ottaa siitä kaiken ilon irti tai voimme pitää sitä vaativana pahana, osana elämää. Tule etsimään itseäsi. Aktivoidaan sisäinen motivaatiosi esiin oivaltaen ja tutustuen juuri sinuun itseesi.

Kouluttajana toimii niin Insinööri, opettaja, uravalmentaja sekä psyykkinen valmentaja, Ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.