16

touko

16.5.2024 klo 09:00 -

16.5.2024 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2023 klo 12:00, päättyy 16.5.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Palkkauksen juridiikka ja onnistunut palkkaneuvottelu

Koulutuksessa käsitellään palkkauksen oikeudellisiin kysymyksiin liittyviä mm. seuraavia asioita: 

  • Miten palkat määräytyvät Suomessa
  • Milloin palkkaerot ovat palkkasyrjintää 
  • Milloin palkkaa voidaan laskea tai tuleeko sitä korottaa esimerkiksi työsuhteen ehtojen muuttuessa 

Opit tuntemaan palkkatasoon vaikuttavia tekijöitä, sillä niiden tuntemisesta on usein hyötyä myös palkkaneuvotteluissa. Koulutuksessa opit valmistautumaan ja käymään palkkaneuvotteluita mahdollisimman tehokkaasti, kun haet töitä tai neuvottelet palkastasi nykyisellä työpaikallasi. Opit myös keinoja määrittää sopivantasoinen palkkatoive. 

Kouluttajina toimivat Insinööriliiton lakimies Niina Suvanto (OTM) ja Insinööriliiton tutkimuksen asiantuntija Paula Pesonen (FM). Niinalla on pitkä kokemus Insinööriliiton lakimiehenä jäsenten työsuhde- ja palkkaukseen liittyvien oikeudellisten kysymysten ratkaisemisessa. Paula tuntee insinöörien ja tietoalan ammattilaisten palkkatason ja niiden kehityksen, ja on vastannut Insinööriliiton palkkaneuvonnasta usean vuoden ajan.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.