14

kesä

14.6.2024 klo 17:00 -

14.6.2024 klo 21:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 22.4.2024 klo 15:00, päättyy 6.6.2024 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Tekoäly-afterwork ja bingo

Tekoäly-afterwork on Insinööriliiton jäsenille, kesäisen työviikon rento lopetus ja hyvän viikonlopun alku. Tule viettämään rentoa kesäiltaa raskaan työviikon jälkeen Dam Baariin pe 14.6.2024 ja kuulemaan Tietokeskuksen esitelmää, miten pystyt hyödyntämään CoPilot tekoälyä työssäsi tai vaikkapa vapaa-ajalla.

Afterwork alkaa buffet-ruokailulla, minkä jälkeen Tietokeskus esittelee tekoälyn käyttöä MS CoPilot ympäristössä ja sitä miten tekoälyä pystyy hyödyntämään erilaisissa tilanteissa. Samalla kuullaan Tietokeskuksen toimintaympäristöstä ja palveluista.

Ohjelman päätteeksi pyöräytetään kaksi kierrosta Bingoa johon jokainen saa osallistua tapahtumalipun hinnalla ja voi voittaa hienoja palkintoja. Tilaisuus järjestetään yksityistilaisuutena ja Bingon jälkeen tila avataan yleiseen käyttöön ja kesäiltaa voi jäädä viettämään paikalle vapaaseen tahtiin. (Tapahtuman drinkkiliput ovat voimassa vain tapahtumapäivänä.)

Alustava aikataulu, Tekoäly-afterwork ja bingo:

17.00 Tapahtuma alkaa
17.15 Ruokailu
18.00 Tietokeskus
19.30 Tauko
20.00 Bingo

Järjestäjä: Tampereen Insinöörit ja Insinööriliitto
Lisätietoja: julius.setala@tampereeninsinoorit.org

Huom! No show -maksu tilaisuuksissa
Ilmoittautumalla tilaisuuteen jäsen sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Mikäli osallistuja ei peru osallistumistaan, veloitetaan häneltä tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään ns. no show -tapausten määrää. Maksu ei koske kaveria. Peruutuksen voi tehdä helpoiten ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä olevan peruutus-linkin kautta tai viime kädessä laittamalla sähköpostia tapahtumat@ilry.fi tai asiakaspalvelu@ilry.fi.