26

huhti

26.4.2024 klo 15:30 -

26.4.2024 klo 20:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 21.12.2023 klo 08:00, päättyy 26.4.2024 klo 15:30

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumahallintaan, et pääse ilmoittautumaan jäsenjärjestöjen avaamiin tilaisuuksiin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi selvittääksesi mahdollisuutesi osallistua tiettyyn tilaisuuteen. Näet oman jäsenjärjestösi sähköisestä jäsenkortistasi tai kirjautuessasi jäsensivuille.

Tulevaisuus on tämän päivän tiedettä 2024

Kuinka monta robottia tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Jos tekoälyllä olisi lempiruoka, olisiko se sähkö vai data? Mihin tiedekysymykseen sinä haluaisit vastauksen? Tervetuloa Insinööriliiton tieteen täyttämään tapahtumaan Heurekaan!

Juontajana toimii Mona Moisala, psykologian tohtori ja aivoasiantuntija, joka vie keskustelun syvälle tulevaisuuden tiedon ytimeen. Mukana kiehtovassa tiedekeskustelussa ovat Jori Grym, Petri Tapio ja Susanna Pirttikangas.

Tilaisuudessa kohotetaan maljat tuoreille valmistuville. Onnittelupuheen pitävät Uudenmaan Insinööriopiskelijoiden puheenjohtaja Casper Varis ja Insinööriopiskelijaliiton puheenjohtaja Jimi Kuisma

Lue lisää tapahtumasta!
 

Tilaisuuden tiedot:

  • Tapahtuma on Insinööriliiton järjestämä, joten kaikki liiton jäsenet voivat osallistua tapahtumaan. Ilmoittautuminen vaatii kirjautumisen. 
  • Tapahtuma alkaa kello 16 hersyvän tiedekeskustelun merkeissä, jonka jälkeen tarjolla on kevyt salaattipöytä, kahvit ja juhlamaljat. 
  • Voit tutustua Heurekan näyttelyyn tiedekeskuksen suljettua ovensa muilta vierailta klo 18–20 välisenä aikana. Voit tutustua Heurekan näyttelyihin myös jo ennen tilaisuutta Heurekan aukioloaikojen puitteissa.
  • Tapahtuma on maksuton opiskelijoille ja vastavalmistuneille.
  • Omavastuu jäsenelle on 10 €.
  • Tilaisuuteen voi ottaa halutessaan mukaan yhden avecin. Omavastuu avecille on 15 €.
  • Pukukoodina toimii smart casual.
  • Paikkoja on rajoitetusti.

Aikataulu:
klo 15.30 vastaanotto aukeaa 
klo 16–18 paneelikeskustelu  
klo 18–20 tarjoilut ja vapaa tutustuminen Heurekan näyttelyihin 

Järjestäjä: Insinööriliitto
Lisätiedot: tapahtumat@ilry.fi
 

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova, osallistumismaksua ei palauteta.