Valmistuvien insinöörien juhlalähetys

Lähde mukaan juhlistamaan tänä vuonna valmistuvia insinöörejä ennennäkemättömän juhlalähetyksen myötä perjantaina 26.11. klo 18-19.30!

YleX:ltä tutut Viki ja Köpi juontavat leikkimielisen ja jännittävän lähetyksen, jossa viisi insinöörinalkua kisailevat toisiaan vastaan ja selvittävät kuka on tämän vuoden inssien inssi! Kotikatsomoissa on myös mahdollisuus osallistua kilpailuihin ja vaikuttaa illan kulkuun. Suoran lähetyksen aikana järjestetään kilpailuja myös katsojille ja shown aikana voi voittaa muun muassa ilmaislippuja Heurekaan ja R-kioskin lahjakortteja.

Juhlalähetyksen kilpailijat ovat Janne Jama Oulusta, Santeri Korvenpää Tampereelta, Lotta Pirinen Savonlinnasta, Jonna Tuomisto Lahdesta ja Kasperi Lundgren Kotkasta.

Ohjeita lähetykseen osallistumisessa

Suora lähetys on 26.11. ja alkaa tasan kello 18:00 ja päättyy noin 19:30.

Osallistu kilpailuihin!

Studiossa on käytössä WhatsApp-puhelin, jonka numero on 044 750 3537. 

Lähetyksen aikana käytetään Mentimeter-sovellusta, voit osallistua osoitteessa www.menti.com ja syöttämällä ensimmäisen tehtävän aikana koodin 1422 2572. Toisen tehtävän aikana koodi on 9250 7991. Juontajat kertovat lähetyksen aikana milloin sovellus on käytettävissä ja ohjeistavat myös tarkemmin katsojia.

Voittajien tulee laittaa viestiä WhatsAppiin nimensä tai nimimerkkinsä kuullessa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään viikon sisään suorasta lähetyksestä, jotta osaamme laittaa palkinnot oikeaan osoitteeseen.

Illan aikana on mahdollista osallistua myös etäpakopeliin, jossa nopein kotikatsoja voittaa Cryptic Cargo -pakopelilahjakortin. Pakopelitehtävä julkaistaan lähetyksen aikana tehtävän alkaessa www.ilry.fi/pakopeli.

Muita palkintoja on muun muassa Heurekan lahjakortteja sekä 10 euron arvoisia Ärräkoodeja.

Livestriimi

Lähetys tulee suorana lähetyksenä YouTubessa. Voit halutessasi kommentoida ja keskustella striimin muiden katsojien kanssa kirjautumalla YouTubeen. Livestriimiin pääsee suoraan tästä ja se löytyy Insinööriliiton YouTube-kanavalta

Kysymyksiä, kommentteja, tekninen häiriö?

Ennen lähetystä ja sen jälkeen voit olla yhteydessä tuottaja Milla Pennaseen, milla.pennanen@ilry.fi, mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää tai muuta asiaa tapahtumaan liittyen.

Lähetyksen aikana WhatsApp-puhelimeen voi laittaa viestejä ja ilmoituksia, kysymyksiä tai kommentteja. Juontajat ja taustatiimi näkevät viestit välittömästi.