Kuinka päästä opiskeluissa flow-tilaan?

Haluatko opiskelussasi flow-tilaan?

 

Flow on tieteellisesti tutkittu, ihanteellinen tekemisen tila, jonka saavuttaminen opiskeluissa ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Opiskelijana tekemisen ja tiedon määrä voi tuntua hukuttavan suurelta, jonka lisäksi on tarve olla sosiaalinen, miettiä uravalintoja sekä johtaa itseään. Yli- ja alisuorittamisen välimaastossa opiskelun on kuitenkin mahdollista olla virtaavaa.

Opiskelun flow -webinaari järjestettiin 18.1. Voit katsoa tallenteen täältä.

Webinaarin jälkeen järjestetään jäsenille ilmainen verkkokurssi jota voit suorittaa omaan tahtiin. Ilmoittautuminen verkkokurssille on nyt avoinna.

Webinaarissa opit:

  • Konkreettisia keinoja ja työkaluja flow-tilan luomiseksi opiskelussa
  • Tapoja viisastaa omaa opiskelua
  • Miten vireystila, keskittyminen ja opiskelutavat saadaan toimimaan optimaalisesti opiskelun tukena, ilman tarpeetonta suorittamista.

Verkkokurssi

  • Webinaari toimii avauksena Insinööriliiton opiskelijajäsenilleen tarjoamalle Opiskelun flow -verkkokurssille, joka syventää teemaa ja auttaa hiomaan opiskelutapoja viisaammiksi erilaisten työkalujen ja opiskeluarjessa kokeiltavien keinojen avulla. Verkkokurssi on vain jäsenille.

Jussi Venäläinen, (KTM, AmO)

Jussi Venäläinen (KTM, AmO) on Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, sarjayrittäjä ja Flow Akatemian päävalmentaja. Intohimolla työn kehittämiseen ja ihmismieleen suhtautuva Jussi on valmentaja, joka haluaa flow’n valmentamisen avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän.

Mikä on flow-tila?

Tieteellisesti määritettynä flow on optimaalinen tietoisuuden tila.
Käytännössä flow on tila, jossa kykenet uppoutumaan täysin tekemääsi asiaan ja aika lentää kuin siivillä. Pystyt hyödyntämään kaikkia osaamiasi taitoja, mutta tekeminen tuntuu silti vaivattomalta. Se on siis monilla tavoin ihanteellinen tekemisen tila.