Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Koska maailma ei ole valmis

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Insinööriliitto on ajan tasalla, vaikuttamassa ja apunasi. Jäsenenä käytössäsi on myös monipuoliset palvelut hyvän työarjen rakentamiseen.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

24.2.2020
Tampere
Koulutuksessa opitaan ymmärtämään, mitkä asiat tekevät insinöörin tai tietoalan ammattilaisen LinkedIn-sivustosta tasokkaan.
2.3.2020
Pori
Koulutuksessa opitaan ymmärtämään, mitkä asiat tekevät insinöörin tai tietoalan ammattilaisen LinkedIn-sivustosta tasokkaan.
3.3.2020
Webinaari
Webinaarissa selvitetään mistä löytää uusi työpaikka? Miten niitä etsitään, löydetään ja lähestytään?
18.2.2020

Tutkijat mittasivat tietotyöläisten sisua työssä ja vapaa-ajalla. Kävi ilmi, että tiukka päättäväisyys voi kääntyä itseään vastaan.

14.2.2020

Tutkija suosittelee koulutuksen kohdistamista heikosti koulutetuille ja asunnon vaihtamisen helpottamista, jotta työpaikkansa menettäneet löytävät uusia töitä.

5.2.2020

Kaikista eri piireistä kertyneet tuttavuudet ovat pääomaa, joka kulkee ihmisen mukana työpaikasta toiseen.

19.2.2020

Meneillään oleva neuvottelukierros ei tähän saakka ole synnyttänyt ratkaisuja, joissa pureudutaan alakohtaisiin tarpeisiin tai ongelmiin.

12.2.2020

Elokuvien tekijöistä suuri osa on teknistä henkilökuntaa. Kun tarinasta ei saa entistä parempaa, järisyttävän kokemuksen pitää syntyä jostakin muusta.

5.2.2020

Monta vaaraa on liikenteessä, mutta hyvällä onnellakin voi ainakin kerran selviytyä. Elävä esimerkki Hämeenlinnan väylältä.