Valmistumisilmoitus

Tee valmistumisilmoitus heti valmistuttuasi, tai aikaisintaan kuukautta ennen valmistumista. Valmistumisilmoitus tehdään, koska opintojesi päätyttyä et voi enää jatkaa Insinööriopiskelijaliiton jäsenenä. Sen sijaan pääset nyt jäseneksi alueelliseen tai valtakunnalliseen jäsenjärjestöösi ja voit alkaa hyödyntää myös heidän omia palveluitansa ja paikallisia etuja. Valmistumisilmoituksen voit tehdä täyttämällä lomakkeen:

Kun jäsenjärjestösi vaihtuu, niin jäsenmaksusi myös hieman muuttuu. Uusi jäsenmaksusi muodostuu liittomaksusta, jäsenjärjestön jäsenmaksusta, sekä kassamaksusta, mikäli olet kassan jäsen. Kun olet ollut jäsenenämme jo opintojen aikana, saat valmistumisesta lähtien 18 kuukautta jäsenmaksualennusta, eli liittomaksun osuuden puoleen hintaan.

Ilman alennuksia Insinööriliiton ja KOKO-työttömyyskassan jäsenmaksut ovat yhteensä noin 35€ kuukaudessa. Verovähennyksen jälkeen hinnaksi jää noin 20€ kuukaudessa. Otathan kuitenkin huomioon, että työttömyyskassan jäsenyys ei automaattisesti kuulu Insinööriliiton jäsenyyteen, vaan kassaan pitää liittyä erikseen.